Boodschappen bij Jumbo ’s-Gravenzande = geld voor de club!

11 sep

Jumbo ’s-Gravenzande heeft een mooie actie voor de lokale sportverenigingen. Ze gaan namelijk 10.000 euro verdelen onder ‘s-Gravenzandse clubs. En daar is LTC ’s-Gravenzande er eentje van!

Lees meer

Agenda

Er zijn momenteel geen agenda items.

Toon volledige agenda

Clubnieuws

Ballonhalbouwen uitgesteld: vrijdag 13 oktober

Dinsdag 3 oktober

We weten dat jullie niet kunnen wachten, maar toch zal het een weekje moeten: het opbouwen van de ballonhal op het Schwagermann Tennispark is uitgesteld tot vrijdag 13 oktober.

Toon al het nieuws

Boeker Ballonhal

Baanstatus

Check de club-app voor de meest actuele baanstatus.

Padelboeker

Klik op de blauwe button en boek een padelbaan via Meet & Play van de KNLTB.

Vragen over padel bij LTC 's-Gravenzande? Mail dan naar padel@ltc-sgravenzande.nl

Jeugd Nieuws

Open Jeugd en Junioren Tour Zilver

Zondag 9 juli

Van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli vindt het jaarlijkse Open Jeugd Toernooi ’s-Gravenzande plaats. Helaas valt deze (vaste) week ook nu weer in de zomervakantie, desondanks hebben we 62 deelnemers in oranje, groen en junioren. Dat is een mooi aantal en ook leuk dat behalve kinderen van verenigingen uit de regio ook kinderen van daarbuiten mee doen. Er worden elke dag tussen ca. 11.00 en 17.00 uur wedstrijden gespeeld, we hopen natuurlijk dat de weergoden ons deze week gunstig gezind zijn.

Toon al het nieuws

Senioren Nieuws

Inschrijving padel wintercompetitie 2023

Woensdag 23 augustus

Ook in de winter kun je meedoen aan de LTC 's-Gravenzande padelcompetitie. Ben je in het koude weer net zo succesvol als in de warmte? Schrijf je nu in!

Toon al het nieuws

Tennisboeker

Klik op de oranje rode button en boek een tennisbaan via Meet & Play van de KNLTB.

Vragen over tennis bij LTC 's-Gravenzande? Mail dan naar info@ltc-sgravenzande.nl

Nu.nl Tennis

Tennissers klagen massaal over wisselende ballen: 'Wat wordt het deze week?'
Tennissers klagen massaal over de wekelijks wisselende balsoorten op de ATP Tour. Meerdere spelers zeggen dat door de vele wisselingen de kans op blessures toeneemt. Ook Carlos Alcaraz is ontevreden over de huidige gang van zaken.
Australian Open begint dag eerder in de hoop nachtpartijen te voorkomen
De Australian Open begint in 2024 op zondag in plaats van maandag en duurt zodoende voor het eerst vijftien dagen. De organisatie van het eerste Grand Slam-toernooi van het jaar hoopt met de wijziging nachtpartijen te vermijden.
Griekspoor naar kwartfinales in Astana bij zijn eerste ATP-toernooi als topfavoriet
Tallon Griekspoor heeft zaterdag de kwartfinales bereikt van het ATP-toernooi van Astana. Als nummer één van de plaatsingslijst had hij drie sets nodig om zich te ontdoen van de Japanner Sho Shimabukuro.
Medvedev klaagt over tennisballen in Peking: 'Het zijn net grapefruits'
Daniil Medvedev heeft zaterdag op het ATP-toernooi van Peking zijn beklag gedaan over de tennisballen. Volgens de Russische nummer drie van de wereld zijn ze te vergelijken met zachte grapefruits.
Teloorgang Van de Zandschulp duurt voort met kansloze nederlaag in Astana
Botic van de Zandschulp is woensdag uitgeschakeld in de eerste ronde van het ATP-toernooi van Astana. De Veenendaler verloor in twee sets van Alexander Shevchenko: 6-4 en 6-3. De nederlaag past in het belabberde jaar van Van de Zandschulp.
Nederland ontloopt Djokovic en speelt in kwartfinales Davis Cup tegen Italië
De Nederlandse tennissers nemen het in de kwartfinales van de Davis Cup Finals op tegen Italië. De ploeg van teamcaptain Paul Haarhuis ontloopt een confrontatie met het Servië van Novak Djokovic.
Arantxa Rus mist matchpoints en is meteen klaar op WTA-toernooi in China
Arantxa Rus is dinsdag in haar eersterondepartij op het WTA-toernooi in het Chinese Ningbo uitgeschakeld. De 32-jarige Nederlandse miste twee matchpoints en verloor uiteindelijk in drie sets van de Russische Kamilla Rakhimova: 6-3, 6-7 (5) en 3-6.
Tennissers Team Wereld pakken Laver Cup ten koste van verzwakt Team Europa
De tennissers van Team Wereld hebben meteen in de eerste partij op de slotdag de Laver Cup veroverd. In Vancouver hebben de Amerikanen Frances Tiafoe en Ben Shelton de dubbelpartij gewonnen van de Pool Hubert Hurkacz en de Rus Andrey Rublev.
Meer van Nu.nl Tennis

Over de club

Aan de rand van het Juliana Sportpark in 's-Gravenzande vind je onze thuisbasis, het Schwagermann Tennispark. Naast tennis kan er sinds kort ook padel gespeeld worden. 

Bij LTC 's-Gravenzande beschikken we over 13 Gravel Premium Plus banen, 3 padelbanen, een tennismuur, een minicourt en een speeltuin. In de winter zetten we onze ballonhal op, zodat je echt het hele jaar door kunt tennissen.

Lees meer
Meer over de club