Serge Aardoom nieuwe clubtrainer

Na ruim 25 jaar in dienst te zijn geweest, verlaat clubtrainer Marco Heeck per 1 januari a.s. LTC ’s-Gravenzande. Vanaf 1 april 2022 wordt namens Burgersdijk Tennis Serge Aardoom de nieuwe clubtrainer en daarmee hét aanspreekpunt voor de leden van LTC ’s-Gravenzande.

Beste Tennisleden van LTC ’s Gravenzande,

Vanaf april 2022 zullen jullie mij als nieuwe parktrainer van jullie mooie tennisvereniging gaan zien. Ik zal mij even kort voorstellen.
Mijn naam is Serge Aardoom, 37 jaar oud en woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Ik ben inmiddels vijf jaar getrouwd met mijn vrouw Jennifer en vader van twee zoons Jayden (10 jaar) en Seth (5 jaar).

Na mijn CIOS opleiding ben ik tennislessen gaan geven en heb ik mijn licentie voor tennisleraar behaald. Inmiddels doe ik dit al 20 jaar met een enorme drive en passie voor de sport. Sinds 4 jaar ben ik in dienst van Burgersdijk Tennis, een fantastisch, mooie en gecertificeerde tennisorganisatie. De laatste jaren ben ik actief geweest als parktrainer van SV Leidschenveen, daar waar we iets heel moois hebben opgebouwd en waar ik met een glimlach naar terugkijk.
Vanaf het moment dat Mark Paul Burgersdijk mij informeerde over een eventuele nieuwe en mooie uitdaging op LTC ’s Gravenzande was ik meteen enthousiast. De uitstraling van de vereniging, de faciliteiten en de mogelijkheden sluiten direct aan bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk er enorm naar uit om jullie op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied verder te helpen in onze mooie sport. Plezier, enthousiasme en het onderste uit de kan halen iedere training weer dat is waar ik voor sta!
Tot op de baan!
Serge Aardoom

Serge zal de tennislessen voor de jeugd en daarnaast privélessen verzorgen, zo nodig zal hij worden geassisteerd door andere trainers van de betreffende tennisschool. In de periode tot april worden de huidige jeugdlessen gegeven door trainers van Burgersdijk Tennis, ook voor privélessen zijn leraren beschikbaar. Burgersdijk Tennis is daarmee de enige tennisschool op het tennispark van LTC ’s-Gravenzande.

Het Bestuur is blij een opvolger voor Marco gevonden te hebben. We hebben er alle vertrouwen in dat we met Serge een enthousiaste trainer op ons tennispark krijgen.

Het afscheid van Marco is op zaterdag 18 december 14.00-16.00 voor volwassenen, zondag 19 december 13.00-14.30 voor de jeugdleden. Leden worden per mail geïnformeerd over hoe we dit coronaproof gaan organiseren.