Voorjaarscompetitie vrijdagavond

Opzet vrijdagavond voorjaarscompetitie gewijzigd: om de week spelen
In de laatste najaarscompetitie werden vanwege de 1,5 meterregel op vrijdagavond wedstrijden van één uur gespeeld, waardoor de vele teams toch hun wedstrijden konden spelen. Gebleken is echter dat velen de voorkeur geven aan het spelen van ‘normale’ wedstrijden. De vooruitzichten voor de coronasituatie in het voorjaar zijn reden voor de KNLTB om de opzet voor de vrijdagvond aan te passen: de teams van de vrijdagavondcompetitie gaan hun wedstrijden om de week spelen.
Lees hier de toelichting van de KNLTB en de aangepaste speeldata.
Door deze gewijzigde opzet is er mogelijk nog ruimte voor extra competitieteams op vrijdagavond. Heb je interesse, neem dan per ommegaande contact op met Peter van der Hout (06 5157 5342).