Nieuwsbrief EXTRA juni 2022

In de Nieuwsbrief EXTRA juni 2022 veel informatie over padel op het Schwagermann Tennispark, vanaf maandag 4 juli kunnen de banen worden gebruikt. Ook alvast de aankondiging van de officiële opening en presentatie van het nieuwe clublogo op zaterdag 20 augustus.
Lees hier de Nieuwsbrief EXTA juni 2022.

Aanbieding lidmaatschap

Uitgelicht

Nu de padelbanen gereed zijn, heb je de kans om tegen een gereduceerd tarief lid te worden van onze vereniging. Je lidmaatschap gaat in vanaf 4 juli en eindigt 31 december 2022, je kunt onbeperkt tennissen en padellen. De prijzen voor deze aanbieding zijn:
– senioren (dit jaar tenminste 18 jaar) €65,00
– jeugdleden (dit jaar niet ouder dan 17 jaar) €32,50; dit is zonder jeugdtennislessen!
Inschrijven voor het lidmaatschap doe je via dit formulier, de verschuldigde kosten zoals hierboven vermeld, worden via de ledenadministratie verrekend.
Om als lid banen te kunnen reserveren, heb je de Allunited Clubapp nodig. Lees hier hoe je die eenvoudig kunt installeren op je telefoon.
Opzeggen van een lidmaatschap moet uiterlijk 1 december van het lopende seizoen.

Padelbanen vanaf 4 juli beschikbaar

Uitgelicht

Vanaf maandag 4 juli kan er op het Schwagermann tennispark ook padel worden gespeeld. Er zijn 3 padelbanen aangelegd, waarvan 2 banen bestemd zijn voor gebruik door de leden en 1 baan voor externe verhuur (niet-leden). Reservering is mogelijk vanaf zondagmiddag 3 juli, alle benodigde informatie over reserveren banen wordt momenteel uitgewerkt en zal binnen enkele dagen op deze website zijn in te zien.