Rabo Clubsupport 2021 van start!

Uitgelicht

Rabo ClubSupport biedt financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen.
Ben je lid van Rabobank Westland, breng dan tussen 4 en 25 oktober je stemmen uit op verenigingen die meedoen aan de Rabo Clubsupport.
DOET MEE EN STEM OP LTC ’S-GRAVENZANDE
Geef je andere stemmen aan verenigingen waarvan de leden ook ons steunen: Ondo Korfbal / Zonnebloem Monster Ter Heijde / Basketbalvereniging Westland Stars ’s-Gravenzande.

Coronaregels vanaf 25 sept. 2021

Vanaf zaterdag 25 september zijn de coronaregels versoepeld, maar nog niet verdwenen. Voor het gebruikmaken van de horeca (ook voor sportparken) binnen is een coronatoegangsbewijs nodig. Hieronder de regels voor ons tennispark:

Coronatoegangsbewijs verplicht voor:
– iedereen van 13 jaar en ouder die gebruikmaakt van de horeca binnen – zittend én staand;
– horeca binnen is alleen via het terras bereikbaar;
– vanaf 14 jaar wordt het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs gecontroleerd.

Géén coronatoegangsbewijs nodig voor:
– gebruik van het terras;
– bestellen en afhalen van eten en drinken aan de bar;
– gebruik kleedruimtes en toilet – toegang alleen mogelijk via de hoofdingang; doorgang van kantinedeel naar deze ruimtes is afgesloten!

De horeca sluit om 00.00 uur.
Meer informatie vind je op de website van de KNLTB.
Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Informatie seniorencompetitie

Captains van de seniorenteams (KNLTB competitie 2021) hebben per mail informatie ontvangen over de gang van zaken bij de komende competitie. De competitiebijdrage moet vóór de eerste competitiewedstrijd zijn voldaan, de captains ontvangen een tas met blikken wedstrijdballen voor de hele competitie. Er is géén captainsavond. Lees hier de info.

Kickoff De Derde Helft / OldStars Tennis druk bezocht

Vrijdagochtend 25 juni waren bijna 50 mensen actief bezig bij de Kickoff van De Derde Helft / OldStars Tennis. Onder de sporters oud-toptennisser Tom Okker, hij liet zien dat hij het tennissen nog lang niet is verleerd! Na de gezamenlijke warming up was er naast Old Stars Tennis ook tafeltennis, jeu de boules, oefeningen met de parachute, sjoelen, tennisvormen met padelrackets. Een greep uit de vele mogelijkheden die De Derde Helft aan 55-plussers elke vrijdagochtend biedt van 9.30-11.30 uur op ons tennispark. Kosten €1,00 per ochtend, incl. koffie/thee voor de start. Interesse? Mail naar info@ltc-sgravenzande.nl of kom vrijdag kijken, je kunt altijd mee doen.