Tennispark gesloten / update

Uitgelicht

Vanwege het coronavirus is het tennispark gesloten voor alle (tennis)activiteiten. De maatregel geldt vooralsnog tot en met maandag 6 april 2020.

Via alle media blijf je op de hoogte van maatregelen die door de overheid zijn c.q. worden opgelegd, wij volgen daarin ook de KNLTB.

Uiterlijk 1 mei zal de KNLTB besluiten of de voorjaarscompetitie begin mei kan starten. Je kunt de laatste update van de KNLTB hier bekijken.

Ballonhal afbreken uitgesteld

Uitgelicht

Het afbreken (31 maart) van de ballonhal is voorlopig uitgesteld vanwege het Corona-virus. We informeren jullie zodra er – na overleg met Polyned – een nieuwe datum is vastgesteld.

Seniorencompetitie voorjaar 2020

Op dinsdag 24 maart a.s. tussen 19.30-20.30 uur worden de captains verwacht op de CAPTAINSAVOND voor het afhalen van de competitiemappen en verdere instructies. Klik hier voor de uitnodiging, die ook per mail aan de captains is gemaild. Klik hier voor de SENIOREN COMPETITIETEAMS EN -INDELING VOORJAAR 2020.

Bingo-avond 25 maart

Kom je ook woensdag 25 maart naar paviljoen Mes Amis bij LTC ‘s-Gravenzande? Er is een gezellige bingo-avond speciaal voor Westlandse vrouwen, hele mooie prijzen te winnen! Boekje €25,00 incl. extra lootje. Aanvang 20.00 uur; info of reserveren via 06-40282467.