Zomertennis jeugd 2020

Van 15 juli t/m 30 augustus zijn er op het tennispark allerlei jeugd(tennis)activiteiten. We beginnen met de jeugdclubkampioenschappen en eindigen met het Ouder Kind Toernooi. Aanmelden per activiteit kan per mail aan jeugdcommissie@ltc-sgravenzande.nl, voor de jeugdclubkampioenschappen moet je het inschrijfformulier invullen. Hieronder info per activiteit, en houd je mail in de gaten>

Jeugdclubkampioenschappen 2020 incl. Italiaanse lunch op zondag 19 juli
Van woensdag 15 t/m vrijdag 24 juli zijn de Jeugdclubkampioenschappen 2020. De inschrijfformulieren worden bij de lessen uitgedeeld en per mail verstuurd, je kunt het formulier hieronder ook downloaden, invullen en mailen. Zondag 19 juli is er om 12.30 uur een Italiaanse lunch, aansluitend tennis van kinderen met ouders.
ROOD speelt op zondag 19 juli van 10.30-12.30 uur, klik hier voor het inschrijfformulier in Rood
ORANJE speelt op woensdag 15 juli van 13.30-15.00 uur en/of zondag 19 juli van 10.30-12.30 uur, klik hier voor het inschrijfformulier in Oranje
GEEL en GROEN spelen op basis van beschikbaarheid van woensdag 15 juli t/m vrijdag 24 juli, klik hier voor het inschrijfformulier in GEEL/GROEN
Het formulier uiterlijk 14 juli mailen naar jeugdcommissie@ltc-sgravenzande.nl of inleveren bij Marco c.q. in de rode brievenbus in paviljoen.

Vrij tennissen op 23 of 29 juli?
Wanneer je in de vakantie wilt komen vrij spelen, dan kun je via de ClubApp of het afhangbord op het park een baan afhangen. Maar misschien heb je vragen omdat je pas op tennis zit, of heb je nog geen eigen racket? Daarom zorgen we dat er op een aantal momenten iemand is die je wegwijs maakt. Dat is op donderdag 23 juli en op woensdag 29 juli van 15.00-16.30 uur. Stuur een mail als je wilt komen tennissen op deze data. Ouders zijn welkom, ook graag aanmelden.

Wedstrijdjes spelen op 7 of 21 augustus?
Op vrijdag 7 en 21 augustus van 15.30-17.00 uur zijn we er om voor jullie wedstrijdjes in ieders categorie / eigen niveau te plannen. Laat per mail weten als je komt. Je mag ook een vriendje/vriendinnetje meenemen, ook graag aanmelden.

Franse lunch op zondag 16 augustus
We zijn inmiddels in Frankrijk gearriveerd! Voor alle kinderen van 10.30-12.30 u tenniswedstrijdjes, om 12.30 uur een Franse lunch, aansluitend kunnen kinderen nog spelen met ouders. Laat per mail weten als je komt. Ook ouders zijn welkom, ook graag aanmelden.

Ochtend met leuke (tennis)activiteiten
Dinsdag 25 augustus (ca. 9.30-14.00 uur) is er een leuke vakantietennisdag, met allerlei tennis in de ochtend, een lekkere Duitse lunch en dan ook nog een super-BINGO met leuke prijzen!

Ouder Kind Toernooi op zondag 30 augustus incl. pannenkoekenlunch
We zijn terug in Nederland en sluiten de vakantie af met het Ouder Kind Toernooi en een pannenkoekenlunch. Je speelt met je vader/moeder wedstrijdjes tegen je tennisvriendjes/-vriendinnetjes met hun ouders. Je mag ook met opa of oma spelen. Lees hier de uitnodiging en schrijf in!