Starten met tennis

Kennis maken met tennis bij LTC ‘s-Gravenzande?

Kinderen van 5 (wordt in jaar van aanmelding 6) t/m 17 jaar die kennis willen maken met tennis, kunnen kennismakingslid worden. Dat betekent dat je elke week groepstennisles van 50 minuten volgt (behalve in schoolvakanties) en natuurlijk heel leuk als je mee doet aan andere jeugdactiviteiten. Een eigen racket heb je nog niet nodig, daarvoor zorgt de trainer.

De tennislessen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na school vanaf ca. 15.30 uur, op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Bij inschrijven kun je je voorkeur aangeven voor de lesdag, bij de indeling houden we daar (naast leeftijd en niveau) zo veel mogelijk rekening mee. Als indelen op de gewenste dagen niet lukt, nemen we contact met je op.

Het tennisseizoen loopt van maart tot maart. Een kennismakingslidmaatschap duurt 6 maanden en kost €120,00, te betalen in  één keer of in 6 termijnen. Daarna kun je nog voor de rest van het seizoen verlengen (€20,00 per maand).
Je kunt ook gedurende het seizoen instromen als kennismakingslid, we kijken dan of er een groepje is waar je bij aan kunt sluiten.

Heb je niet eerder getennist, dan kun je aanmelden kan via DIT FORMULIER voor nieuwe kennismakingsleden, kies voor Activiteit All-In Kennismaken en VOEG EEN PASFOTO BIJ.

Bestaande leden: gegevens wijzigen?
Ben je al in lid en wil je inschrijven voor lessen, je pakketkeuze wijzigen of persoonlijke gegevens bijwerken, ga dan naar de ledenmodule via deze link. Alleen voor leden die al lid zijn bij LTC ‘s-Gravenzande.

Heb je vragen, mail naar de info@ltc-sgravenzande.nl.