Starten met tennis

Kennis maken met tennis bij LTC ‘s-Gravenzande?

Kinderen van 5 (wordt in jaar van aanmelding 6) t/m 17 jaar die kennis willen maken met tennis, kunnen kennismakingslid worden. Dat betekent dat je elke week groepstennisles van 50 minuten volgt (behalve in schoolvakanties) en natuurlijk heel leuk als je mee doet aan andere jeugdactiviteiten. Een eigen racket heb je nog niet nodig, daarvoor zorgt de trainer.

De tennislessen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na school vanaf ca. 15.30 uur, op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Bij inschrijven kun je je voorkeur aangeven voor de lesdag, bij de indeling houden we daar (naast leeftijd en niveau) zo veel mogelijk rekening mee. Als indelen op de gewenste dagen niet lukt, nemen we contact met je op.

Het tennisseizoen loopt van maart tot maart. Een kennismakingslidmaatschap 2021 duurt 6 maanden en kost €95,00, in één keer te betalen. Daarna kun je nog voor de rest van het seizoen verlengen (kosten naar rato).
Je kunt ook gedurende het seizoen instromen als kennismakingslid, we kijken dan of er een groepje is waar je bij aan kunt sluiten.

Om in te schrijven hebben we een digitaal inschrijfformulier, via deze link.

Heb je niet eerder getennist en wil je kennismakingslid worden, stuur dan een mail naar info@ltc-sgravenzande.nl. Wij informeren je dan snel, ook voor andere vragen kun je mailen.