Starterspakket voor jeugd

Wil jij kennismaken met tennis, dan hebben we voor jou het starterspakket!

Kinderen van 5 (wordt in jaar van aanmelding 6) t/m 17 jaar kunnen gebruikmaken van het starterspakket. Dat betekent dat je van eind maart tot half september 2022 elke week groepstennisles van 60 minuten volgt (behalve in schoolvakanties) en natuurlijk heel leuk als je mee doet aan andere jeugdactiviteiten. Een eigen racket heb je nog niet nodig, daarvoor zorgt de trainer. Na de zomerperiode betaal je het normale tarief voor contributie en tennisles.

De lessen worden verzorgd door trainers van Burgersdijk Tennis, vanaf eind maart 2022 is Serge Aardoom de parktrainer. De tennislessen worden gegeven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na school tussen 15.00 en 19.00 uur, op woensdagmiddag tussen 13.00 en 19.00 uur. Bij inschrijven kun je aangeven op welke dagen je les kunt volgen bij de groepsindeling wordt daar (naast leeftijd en niveau) zo veel mogelijk rekening mee gehouden.

Het starterspakket voor de zomerperiode kost €99,00. Dat is inclusief het tijdelijk lidmaatschap (€20,00) van LTC ‘s-Gravenzande en KNLTB. Het bedrag wordt door LTC ‘s-Gravenzande in één keer geïncasseerd. Ga je later in de zomerperiode gebruikmaken van het starterspakket, dan worden de kosten naar rato berekend.

Om in te schrijven hebben we een digitaal inschrijfformulier, via deze link.
Heb je vragen, stuur dan een mail naar info@ltc-sgravenzande.nl. Wij informeren je dan snel. Je mag altijd een proefles mee doen.