Racketwissel

Woensdagmorgen gezellige racketwissel start om 9.30 uur.

Elke woensdagmorgen is er de gezellige dames- en heren-racketwissel. We komen om 9.15 uur bijeen waarbij je wordt ontvangen en ingedeeld. Vanaf 9.30 uur gaan we de baan op om vitaminen, beweging, gezelligheid op te doen.
Om 11.00 uur stoppen we om gezamenlijk koffie te drinken, allerlei zaken te bespreken en natuurlijk de ‘social talk’. Daarna wordt er voor de liefhebbers nog een derde potje tennis ingedeeld, wat meestal wordt afgesloten met een drankje. De indeling is bij toerbeurt in de vertrouwde handen van Leny Admiraal en Cees Heine.

Als door de weersomstandigheden niet op de buitenbanen gespeeld kan worden en de ballonhal is beschikbaar (oktober-maart), gaan we naar binnen. De kosten voor de banen worden samen gedeeld.

Kom ook en doe mee, met je sportiviteit en gezelligheid!

Woensdagavond 19.00 – 22.00 uur

Vanaf half maart is er op woensdagavond van 19.00-22.00 uur racketwissel voor elk tennisniveau. Een persoon deelt de banen in, op verzoek kan er rekening worden gehouden met voorkeuren. Mensen leren kennen, tennismaatjes vinden en gewoon een lekker balletje slaan, daar staat de racketwissel garant voor!