Padel Clubkampioenschappen

Het allereerste PADEL toernooi op LTC ‘s-Gravenzande:
PADEL CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2022
op vrijdag 2 september 18.00 uur(aanwezig 17.30 uur).

Op 20 augustus is de officiële opening, maar natuurlijk zijn de padelbanen al sinds weken goed bezet. Dat deze nieuwe sport door velen goed ontvangen wordt, willen we tijdens het a.s. parktoernooi ‘Torneo de tenis’ demonstreren aan alle leden van de club en daarom de heuse Clubkampioenschappen organiseren, zodat 2022 de allereerste PADEL-CLUBKAMPIOENEN voort zal brengen! Wie gaan er vandoor met de eeuwige roem en gaan de boeken in als de eerste padelkampioenen van LTC ‘s-Gravenzande?

Alle leden van LTC ‘s-Gravenzande met padelervaring (als je nog geen lid bent, inschrijven kan nog altijd voor €65 voor de rest vh jaar!) kun je mee doen.

– Zowel beginner als gevorderden (bij inschrijving aangeven) kunnen inschrijven per team, of individueel en dan zoeken wij een medespeler voor je.
– We spelen op tijd en tellen de games.
– Je kunt zowel aan de clubkampioenschappen voor tennis als padel deelnemen; vermeld dit svp bij aanmelding, dan kunnen we hier rekening mee houden met de planning.

Schrijf je snel in, want er is maar beperkt plek: VOL=VOL!!
Kosten: €5,00 per persoon (te betalen via Tikkie).

Inschrijven kan:
– per mail aan padel@ltc-sgravenzande.nl
– via whatsapp naar: 0651071692
– aanmelden aan de bar bij Jasper

Na de finales en de prijzenuitreiking is er ook nog een ‘Grande Fiesta’ geheel in Mexicaanse sferen, dus neem je sombrero en dansschoenen mee!!

De Padelcommissie

Bij inschrijving stem je in met de privacy policy zoals gepubliceerd www.ltc-sgravenzande.nl.