Aanbieding lidmaatschap

Nu de padelbanen gereed zijn, heb je de kans om tegen een gereduceerd tarief lid te worden van onze vereniging. Je lidmaatschap gaat in vanaf 4 juli en eindigt 31 december 2022, je kunt onbeperkt tennissen en padellen. De prijzen voor deze aanbieding zijn:
– senioren (dit jaar tenminste 18 jaar) €65,00
– jeugdleden (dit jaar niet ouder dan 17 jaar) €32,50; dit is zonder jeugdtennislessen!
Inschrijven voor het lidmaatschap doe je via dit formulier, de verschuldigde kosten zoals hierboven vermeld, worden via de ledenadministratie verrekend.
Om als lid banen te kunnen reserveren, heb je de Allunited Clubapp nodig. Lees hier hoe je die eenvoudig kunt installeren op je telefoon.
Opzeggen van een lidmaatschap moet uiterlijk 1 december van het lopende seizoen.