Oeps. Helaas is de normale website tijdelijk niet bereikbaar.

Via deze tijdelijke Webpagina worden de belangrijkste gegevens getoond.

AllUnited probeert het probleem z.s.m. op te lossen!

Inloggen

Wedstrijdschema

Er zijn geen wedstrijden

20 maart start Racketwissel!

We gaan weer starten met de racketwissel!

Een avondje gezellig tennissen met leuke mensen op het mooiste tennispark van 's-Gravenzande, wat wil een mens nog meer? Vanaf 20 maart start de racketwissel. De aanvang is 19.00 en je kunt je melden bij de mensen achter de tafel met de planken en de baanindeling in Paviljoen Mes Amis. Veel plezier alvast!


Arina Kettenis nieuwe ledenadministrateur

Goed nieuws! De functie van ledenadministratie is opgepakt door Arina Kettenis!

Ze heeft het stokje overgenomen van Ralph van Vaerenbergh, die wij uiteraard bedanken voor zijn bewezen diensten.Met Arina is de ledenadministratie in professionele handen, daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee!


Gezocht: leden voor Werkgroep Smashcourt

Is het interessant voor LTC 's-Gravenzande om een aantal gravelbanen om te bouwen tot smashcourt? Als bestuur willen we een werkgroep oprichten om dat te onderzoeken.

Tijdens de afgelopen Bijzondere Algemene Ledenvergadering kwam het verzoek van enkele leden om te overwegen smashcourts aan te leggen. Uiteraard is dat een ingrijpende beslissing, waar we eerst goed onderzoek voor moeten doen. Het bestuur heeft besloten om een werkgroep op te richten om nauwkeurig de voor- en nadelen van smashcourt te onderzoeken, net als de kosten en baten. Dit is dezelfde procedure die gevolgd is bij de aanleg en uitbreiding van de padelbanen. Bij voldoende animo voor de werkgroep zal deze in het eerste kwartaal van 2024 bij elkaar komen. Als u geïnteresseerd bent om mee te denken over smashcourts en het benodigde onderzoek te doen naar de mogelijkheden en onmogelijkheden, dan kunt u zich aanmelden via bestuur@ltc-sgravenzande.nl.


Ballonhalbouwen uitgesteld: vrijdag 13 oktober

We weten dat jullie niet kunnen wachten, maar toch zal het een weekje moeten: het opbouwen van de ballonhal op het Schwagermann Tennispark is uitgesteld tot vrijdag 13 oktober.

Wil jij een handje helpen met deze mooie nieuwe traditie bij LTC 's-Gravenzande, we kunnen je goed gebruiken! Meld je aan bij Peter van der Hout. Het opbouwen van de ballonhal begint om 17:00 op vrijdag 13 oktober, en na afloop is er natuurlijk een hapje en een drankje.  Vele handen maken licht werk!


Overlijdensbericht Henk Boerma (51)

Wij zijn diep geroerd door het bericht dat Henk Boerma op 51-jarige leeftijd is overleden, volledig onverwachts.

Henk Boerma is altijd betrokken geweest bij LTC 's-Gravenzande, en we zijn hem dan ook veel dank verschuldigd. Zijn enorme inzet bij de werkzaamheden op het park en met name het op- en afbreken en verbeteren van de ballonhal was altijd bewonderenswaardig.   We wensen zijn vrouw Marian en de kinderen enorm veel sterkte met het verwerken van dit niet te vatten verlies.   Bestuur, leden en commissies van LTC 's-Gravenzande  


Stem op ons bij RABO ClubSupport!

Ook dit jaar doet LTC ’s-Gravenzande weer mee met de RABO ClubSupport. Ben je lid van de Rabobank en van LTC 's-Gravenzande? Breng dan je stem uit op onze vereniging!

Alle leden van de Rabobank kunnen tussen 4 en 26 september stemmen op onze vereniging. Dat doe je op de site van RABO ClubSupport. Hoe meer stemmen, hoe meer geld we ontvangen als vereniging, dus zorg dat LTC ’s-Gravenzande net als vorig jaar weer fanatiek vertegenwoordigd is!


LTC 's-Gravenzande zoekt nieuwe bestuurs- en projectleden

LTC 's-Gravenzande neemt dit jaar en volgend jaar afscheid van een paar vaste krachten in het bestuur en in diverse projectgroepen en commissies. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten om tennis en padel voor iedereen mogelijk te maken.

Een nieuwe voorzitter Carlieke van Staalduinen nam voor de zomer afscheid als voorzitter van LTC ’s-Gravenzande. Uiteraard waren we als bestuur overvallen door deze situatie, maar steunen we haar volledig in haar besluit om zich in te zetten voor de Westlandse politiek. Achter de schermen zijn we hard bezig om de nieuwe kandidaten te polsen voor het voorzitterschap van onze vereniging. Mensen die geïnteresseerd zijn in deze functie, kunnen zich uiteraard bij het bestuur melden. Een nieuwe penningmeester Ook onze penningmeester en vice-voorzitter Gerard Bauman heeft aangegeven na de huidige termijn te willen stoppen. Gerard heeft de functie inmiddels vijftien jaar vervuld, waar wij uiteraard heel blij mee zijn. Hij zal tot de ALV in februari actief zijn, waarna een nieuwe penningmeester zijn rol mag overnemen. Ledenadministratie Tot slot hebben we een projectgroep opgezet om de ledenadministratie te optimaliseren. Ook voor dit project en de ledenadministratie in het algemeen zijn we nog op zoek naar iemand die zich hier voor wil inzetten, aangezien Ralph van Vaerenbergh ook zijn functie neerlegt. Stuk voor stuk zijn dit essentiële functies om de vereniging gezond te houden en te laten groeien. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tijd willen vrijmaken om ons te helpen. We hebben je er graag bij!   Geïnteresseerden in een bestuursfunctie of voor de ledenadministratie mogen zich melden bij een bestuurslid, of via bestuur@ltc-sgravenzande.nl.


Carlieke van Staalduinen treedt af als voorzitter LTC

Woensdagavond is Carlieke van Staalduinen geïnstalleerd als wethouder van de gemeente Westland. Daardoor kan zij niet meer actief blijven als voorzitter van LTC 's-Gravenzande. 

Uiteraard vinden we dat als bestuur erg jammer, maar we wensen Carlieke natuurlijk veel succes in haar nieuwe functie. Vooralsnog zullen de overige bestuursleden haar werkzaamheden op zich nemen. We houden jullie op de hoogte over de verdere gang van zaken. (foto: Gerard Vellekoop)


Per 1 mei 2023 sport je bij ons rookvrij!

Iedereen wil toch dat kinderen kunnen sporten en spelen in een gezonde en dus rookvrije omgeving? Wij leveren op deze manier een bijdrage aan een Rookvrije Generatie. Vanaf 1 mei 2023 is Schwagermann Tennispark van LTC 's-Gravenzande helemaal rookvrij. Misschien hebben jullie de borden al gezien op ons terrein?

  Wij vragen jullie om vanaf dan niet meer op ons sportpark te roken. Wij rekenen op jullie steun een medewerking, want samen willen we dat onze jeugd in een gezonde omgeving opgroeit.   Met de andere deelnemende sportverenigingen in Westland, dagen wij de verenigingen die nog niet deelnemen, om ook rookvrij te worden! Lees hierover meer op www.gemeentewestland.nl/sportrookvrij.


Ballonhalopvouwen uitgesteld!

Het ballonhalopvouwen is uitgesteld. Vrijdag 21 april om 17:00 is de nieuwe datum.

Het ballonhalopvouwen is een nieuwe traditie bij LTC 's-Gravenzande. Met een clubje mensen halen we de ballonhal neer en zorgen we dat deze netjes opgeborgen kan worden voor het volgende winterseizoen. Door weersomstandigheden gaat het opvouwen aanstaande vrijdag niet door. Het opvouwen is verplaatst naar vrijdag 21 april om 17.00. Je kunt als je als vrijwillige ballonhalopvouwer aanmelden bij Peter van der Hout. Na afloop is er een hapje en een drankje.


Kids Day ABN AMRO tennistoernooi Rotterdam

Woensdag 15 februari zijn we met 50 kinderen van onze mooie vereniging naar het ABN AMRO tennistoernooi in Rotterdam geweest. 

Met de touringcar Met de auto was geen optie dus had onze “ good old Peet” een mooie touringcar geregeld. De sfeer in de bus zat er gelijk goed in. Eenmaal aangekomen in Ahoy Rotterdam werden er groepjes gemaakt die samen met hun begeleider, of de oudste zonder begeleider, lekker hun gang konden gaan om te genieten van alle activiteiten die er waren op deze Kids Day. Van clinics op de showcourts tot het spelen van verschillende games tegen elkaar, het aanbod was super. Ook werd er genoten van de mooie tenniswedstrijden op het Centre court en op de andere banen. "Ik heb alleen maar kinderen met een fantastische glimlach rond zien lopen die zoveel plezier hadden met elkaar!", aldus Serge. Bij terugkomst op de club stond er voor ieder kind een lekker patatje klaar met wat limonade. "Jasper en Vanita, enorm dank hiervoor!" Serge laat weten dat wij uiteraard niet moeten vergeten om in dit bericht ook de begeleiders (Marija, Esther,  Inge, Lisette en Stefan) enorm te bedanken voor nun inzet. Volgend jaar misschien met twee bussen richting Rotterdam? "Wat mij betreft zeker", lacht Serge.  


Ons 1000ste lid!

Hoera!

Ronald Beukers is ons 1000ste lid.

Leuk moment om hem in het zonnetje te zetten. Namens iedereen bij LTC: "Welkom Ronald, we kijken er naar uit om een potje tegen je te spelen!"


Algemene ledenvergadering

ALV van LTC 's-Gravenzande

Alle leden zijn van harte welkom om de algemene ledenvergadering bij de wonen. Dus, noteer hem in de agenda! 23 februari a.s. 20.15 uur. 


Gelukkig Nieuwjaar

De beste wensen voor 2023

Namens het bestuur en vrijwilligers wensen wij alle leden een gelukkig nieuwjaar vol leuke sportieve activiteiten, wedstrijden, lessen en meer.


Padelcompetitie voorjaar 2023

De deadline om in te schrijven voor de Padel voorjaarscompetitie is vrijdag 3 februari a.s..

Meer info voorjaarscompetitieWil jij meedoen aan de voorjaarscompetitie voor padel? Er zijn voor deze racketsport meerdere mogelijkheden. Wil je meer weten over competitiespelen klik dan hier of kijk eens op Centrecourt.nl


Fijne feestdagen

We kijken terug op een mooi sportief jaar

Via deze weg bedanken we alle leden, vrijwilligers en zij die ons op een andere manier ondersteunen in ons succes als vereniging. Mede daardoor kunnen we met trots terugkijken op een mooi sportief jaar met als absoluut hoogtepunt de opening van onze padelbanen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een mooi, gezond en sportief 2023!


De grote clubactie, een recordopbrengst

Meer dan 5500 verenigingen verkochten tijdens de 50e editie van de Grote Clubactie samen ruim 4.2 miljoen loten(!). Met een opbrengst van in totaal bijna 13 miljoen euro worden alle records verbroken. Ook bij onze club zijn dankzij superlotenverkoper Peter van der Hout in samenwerking met onze jeugdleden records verbroken. 

€ 13.681,28 een fantastische opbrengstDankzij onze onze lotenverkoop hebben we een record opbrengst van zo'n € 13.681,28 weten te realiseren. Een fantastisch bedrag waarmee we ook in deze dure tijden de mogelijkheid blijven houden om leuke activiteiten te organiseren en nieuwe materialen aan te kunnen schaffen voor onze (jeugd)leden.  Bedankt Iedereen die geholpen heeft met het verkopen van loten, maar vooral iedereen die loten heeft gekocht: Hartelijk dank! Op  www.clubactie.nl kun je checken of je een prijs gewonnen hebt!  


De Rabo ClubSupport-actie een succes!

Ook dit jaar kon er weer op onze club worden gestemd tijdens de Rabo ClubSupport-actie! Na onze oproep via onze sociale kanalen en de website hebben een tal van Rabo-leden onze vereniging een warm hart toegedragen. Het resultaat, een cheque ter waarde van € 1.835,45 euro.

Via de Rabo-app konden Rabobankleden onlangs hun stem uitbrengen op drie van je favoriete clubs tijdens de #raboclubsupport -actie. En dat heeft ons een mooi bedrag opgeleverd waardoor het mogelijk wordt om bijvoorbeeld onze tennismuur op te knappen en/of onze jeugd ook komend seizoen weer te voorzien van een programma vol leuke en uitdagende activiteiten.  We willen iedereen die op ons gestemd heeft via deze weg hartelijk bedanken. We zijn er enorm blij mee! 


Dankzij inzet vrijwilligers staat de ballonhal er ook deze winter!

Afgelopen weekeinde maakte LTC 's-Gravenzande zich weer op voor de winter. Met een handje vol lieve vrijwilligers werd hard gewerkt aan de opbouw van onze ballonhal.
 
 

"Het opzetten van de hal is altijd een enorme klus", vertelt Peter vd Hout (bestuurslid). "Het is dan ook heel fijn dat we tot nog toe ieder jaar kunnen rekenen op een handje vol vrijwilligers." Ook dit jaar waren er weer veel (niet) leden die onze tennisclub een warm hart toedragen en spontaan kwamen helpen met het opzetten van deze gigantische ballonhal. "Ik zou graag namens het hele bestuur alle vrijwilligers hartelijk willen bedanken", aldus Peter. "Zonder deze lieve mensen had het ons nooit gelukt de klus op tijd te klaren."   Vanaf nu is het weer mogelijk om ook deze winter weer binnen te tennissen. Klik hier voor meer informatie over tennissen onze ballonhal


14 oktober, start opbouw de ballonhal!

We maken ons op voor de winter! Dat betekent dat we in het weekeinde van 14, 15 en 16 oktober weer volop in de weer zijn met de opbouw van onze ballonhal. Alle voorbereidingen zijn in volle gang en het weer wordt op de voet gevolgd.

"Het opzetten van de ballonhal is altijd een enorme klus", vertelt Peter. "Het is dan ook heel fijn dat we tot nog toe ieder jaar konden rekenen op een handje vol vrijwilligers." Om er voor te zorgen dat er dit jaar ook voldoende vrijwilligers zijn, vragen we al onze leden om op 14 oktober a.s. de mouwen op te stropen en ook te komen helpen met het opzetten van die gigantische ballonhal. Aanmelden om te helpen met de opbouw kan via Peter v/d Hout!  


Rabo ClubSupport Actie

De RABO ClubSupport actie is weer gestart. Stem op onze club en laat onze jeugd groeien! Vanaf nu t/m 27 september a.s. kun je als lid van de #Rabobank weer een stem uitbrengen op drie van je favoriete clubs in de #raboclubsupport actie. Je kunt ook dit jaar op ons stemmen, want wij doen weer mee! Dus pak je RABO-app en stem onder het kopje 'zelf regelen" op LTC 's-Gravenzande! Wat hebben gedaan met de opbrengst van vorig jaar? Mede dankzij de opbrengst van vorig jaar is het mogelijk geworden om, onder begeleiding van vrijwilligers, de allerkleinste (3 t/m 5 jaar) elke zaterdagochtend van 10.00-10.45 uur een leuke activiteit aan te bieden. Eén waarbij bewegen en coördinatie centraal staan en kinderen samen met andere de ruimte krijgen om lekker te hollen, springen en met de bal te spelen. Het spelmateriaal en aan de leeftijd aangepaste tennismaterialen zoals kleine tennisrackets en zachte tennisballen hebben wij, mede dankzij het resultaat van de clubactie van vorig jaar, kunnen aankopen. Ons doel dit jaar? Een programma vol leuke en uitdagende activiteiten voor onze jeugd zodat zij zich op sportief vlak kunnen ontwikkelen. Daarnaast zouden we voor hen ook graag de tennismuur opknappen en daarmee de stap voor het alleen naar de tennis gaan verkleinen. Draag onze jeugd een warm hart toe en breng vandaag nog je stem uit! Stemmen kan via deze link. Nog geen lid van de Rabobank? Meld je dan hier aan. Delen=Lief


Het allereerste PADEL toernooi op LTC 's-Gravenzande

PADEL CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2022 op vrijdag 2 september vanaf 17.30 uur. Schrijf je snel in, want VOL is echt VOL!

Wie zullen de allereerste padel clubkampioenen van LTC 's-Gravenzande worden?Op 20 augustus a.s. is de officiële opening, maar de padelbanen zijn al vanaf het begin goed bezet. Dat deze nieuwe sport door velen goed ontvangen wordt, willen we tijdens het a.s. parktoernooi ‘Torneo de tenis’ demonstreren tijdens een heuse Padel Clubkampioenschap. Wie zullen de allereerste PADEL-CLUBKAMPIOENEN worden? De Padel Clubkampioenschappen is voor alle leden met padel ervaring. Geen lid en toch mee doen? Schrijf je dan nu in, want voor slechts € 65,00 ben je tot 1 januari 2023 lid.  Goed om te weten De clubkampioenschappen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Geef je niveau aan bij inschrijving Inschrijven kan kan per team of individueel, in het geval van het laatste zoeken wij een medespeler voor je.  We spelen op tijd en tellen de games Je kunt zowel aan de tennis als padel clubkampioenschappen deelnemen. Vermeld dit dan svp wel bij jouw aanmelding zodat we er in de planning rekening mee kunnen houden.   Zin om mee te doen? Schrijf je dan snel is, want er is maar beperkt plek. VOL = VOL. Inschrijven kan: per mail aan padel@ltc-sgravenzande.nl via whatsapp naar: 0651071692 aanmelden aan de bar bij Jasper Inschrijfgeld €5,00 per persoon (te betalen via Tikkie).Na de finales en de prijzenuitreiking is er ook nog een ‘Grande Fiesta’ geheel in Mexicaanse sferen, dus neem je sombrero en dansschoenen mee!!  


Wat willen leden eigenlijk?

Een lid van de vereninging komt met een doelstelling naar de website en is op zoek naar de snelste weg om zijn doel te vervullen.

Een aantal doelstellingen van het lid kunnen zijn:Hoe laat moet ik op donderdag trainen?Wanneer moet ik bardienst draaien?Wat is het telefoonnummer van de voorzitter?Hoe heeft Heren 1 vandaag gespeeld?Ik wil een verslag schrijven voor Dames 2Ook zijn er bepaalde doelstellingen die nog meer voorkomen in bepaalde periodes. Zo is er bijvoorbeeld een piek in interesse in Team pagina's net voor het begin van het seizoen. Een aantal doelstellingen die dan nog meer spelen zijn:In welk team zit ik?Wie is mijn coach?Wat is mijn trainingsschema?Ik wil graag een e-mail sturen naar mijn trainerWanneer moet ik mijn tas komen ophalen?


Een nieuwe website

Het maken van een website voor een vereniging is moeilijk. Gelukkig heeft AllUnited jarenlange ervaring en kennis in het maken van websites voor verenigingen. Ook heeft AllUnited onderzoek gedaan naar hoe leden de website eigenlijk gebruiken. Wij maken het juist makkelijk voor verenigingen, en hebben de weg naar een succesvolle website voor u uitgestippeld.

Welke doelen moeten er vervult worden?Het in kaart brengen van de doelen voor een vereniging is essentieel voor een goed werkende website. Na onderzoek zijn wij tot de volgende rangschikking van de doelen gekomen:Bestaande leden actuele informatie biedenNieuwe leden aantrekkenSponsors uitlichtenOok al mocht u het niet eens zijn met de volgorde, het gebruik van de verenigingswebsites laat zien dat bestaande leden vooral op zoek zijn naar informatie betreffende teams, wedstrijdschema's en contactinformatie. Opvallend is dat een verenigingswebsite juist veel terugkerende gebruikers heeft (de leden) in tegenstelling tot de meeste algemene websites, waar juist veel éénmalige bezoekers komen. Meestal heeft een verenigingswebsite een verdeling van 75% terugkerende bezoekers versus 25% éénmalige bezoekers. De ervaring die de website biedt dient dus optimaal te zijn voor de gebruiker die vaak op de website komt, dit zijn voor het grootste deel de leden.


AllUnited