Sportclubs weer open

Voor sport in Nederland is vanaf zaterdag 15 januari 2022 weer meer mogelijk.
Dat betekent dat er weer buiten en binnen getennist kan worden.
– Op dit moment zijn de buitenbanen 1-2-6-7 bespeelbaar. De buitenbanen kunnen worden gebruikt mits (de gevolgen van) de weersomstandigheden het mogelijk maken. Met name na (lichte) vorst/dooi is extra onderhoud nodig en dat kan pas starten als de ondergrond volledig vorstvrij is. De onderhoudsploeg doet er alles aan om de banen zoveel mogelijk te laten bespelen. Kijk steeds in de Clubapp voor de actuele situatie over bespeelbaarheid banen.
– De ballonhal is vanaf zondag 16 januari weer open voor huurders en losse verhuur van banen. Voor de ballonhal is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs verplicht, vanaf 13 jaar een mondkapje.
– Kantine is gesloten, toilet is bereikbaar.
– 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.
– Houd je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
We vragen iedereen om zijn/haar medewerking te verlenen, specifiek voor de spelers in de ballonhal om verantwoordelijkheid te nemen voor het coronatoegangsbewijs (CTB). Heb je géén CTB dat groen kleurt, kom dan niet tennissen in de ballonhal!