Afscheid Marco als clubtrainer

Komend weekend hebben we het afscheid van Marco gepland. Op zaterdag 18 dec. voor de seniorleden, op zondag 19 dec. voor de jeugd. Veel mensen geven aan dat ze gezien de actuele coronasituatie liever niet naar bijeenkomsten gaan. Daarom hebben we in overleg met Marco besloten dat zijn afscheid voor de leden wél doorgaat, maar in iets aangepaste vorm. De tijden zijn ingekort en het worden informele bijeenkomsten. Dat betekent dus geen toespraken, geen rijen etc. Het Bestuur zal voorafgaande aan de bijeenkomst op zaterdag Marco namens de leden bedanken voor de ruim 25 jaar dat hij op ons park werkzaam is geweest. Marco is op beide middagen op het park aanwezig, je bent welkom om langs te komen:
– Senioren op zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur;
– Jeugd op zondag tussen 13.00 en 14.00 uur.
We houden ons strikt aan de coronaregels. Vanaf 18 jaar is voor binnen een QR-code (18+) verplicht, vanaf 13 jaar een mondkapje en er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.