Inschrijven voorjaarscompetitie 2022

Uiterlijk 31 december 2021 kan iedereen inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2022. Informatie over de competitie incl. speeldata vind je op de KNLTB-website

SENIOREN
Alle ‘gebruikelijke’ competitiesoorten worden aangeboden. Voor de vrijdagavond is er een belangrijke wijziging. Gezien de enorme belangstelling wordt er op vrijdagavond om de 2 weken gespeeld; een team heeft daardoor 5 (i.p.v. 7) wedstrijddagen. De afwijkende speeldata voor de vrijdagavond vind je op het inschrijffformulier. Dames- + herenteams spelen op dezelfde avonden, gemengde + 8&9-teams spelen de andere week samen.
Klik hier voor het PDF-inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2022 senioren
Klik hier voor het Word-inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2022 senioren

JEUGD
Jeugdleden ontvangen per mail informatie over de tenniskids resp. juniorencompetitie. Zij moeten per mail aan wedstrijdtennis@ltc-sgravenzande.nl aangeven of ze wél of niet competitie gaan spelen.