Parktoernooi 2021 28 aug t/m 3 sept

Lieve sportieve tennisvrienden,

Ja hoor, daar zijn we weer! Na alle versoepelingen kunnen we het jaarlijkse parktoernooi weer organiseren! Vorig jaar was een enorm succes, dus schrijf vooral in! Van zaterdag 28 augustus t/m vrijdag 3 september a.s. organiseren wij het

PARKTOERNOOI 2021

Natuurlijk gaan we er van uit dat jullie allemaal weer mee doen. We hebben toch nog te maken hebben met de Corona – maatregelen, waarbij uiteraard jouw en onze gezondheid voorop staan. Het Corona-protocol zullen we plaatsen op toernooi.nl en op de site om ieders veiligheid te garanderen. We zullen er, samen met Jasper en zijn team, een gezellige week van maken. Op vrijdag zullen de finales worden gespeeld met aansluitend de prijsuitreiking. We zullen deze avond spectaculair afsluiten met een geweldige feestavond. Inschrijven kan via deze link

Tot snel!! Brigitte, Suzanne en Lizet