Recordopbrengst Grote Clubactie

De uitslag van de lotenverkoop van de Grote Clubactie is bekend! Helaas kon vanwege de coronamaatregelen de geplande bijeenkomst woensdagmiddag met de kinderen die de meeste loten hebben verkocht niet door gaan, maar namens de Jeugdcommissie maakten Mariska en Lisette in dit filmpje de uitslag bekend. Samen met onze superlotenverkoper Peter van der Hout haalden de jeugdleden het recordbedrag van €10.355,10 (MÉÉR DAN TIENDUIZEND EURO!!) binnen. Een fantastisch bedrag dat o.a. besteed zal worden aan een uitstapje voor de jeugd en activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.

De meeste loten (194!!) zijn verkocht door AUKE DE HAAN, hij is daarmee de winnaar van het tennisracket. Gefeliciteerd! Hieronder nog meer jeugdleden die 20 of meer loten hebben verkocht en daardoor een prijs hebben verdiend: Tygo van der Zwaan (76); Guus van den Ende (56); Pepijn van Nieuwkerk (50); Vajen Boelens (25); Levi Bauman (23); Stef Bijl (22); Tim van den Berg (21); Rosanne Heerschap (20); Merel van den Bos (20). Geweldig gedaan allemaal! De Jeugdcommissie bezorgt de prijzen bij de winnaars, bij de tennisles of thuis. Iedereen super bedankt voor het verkopen van loten, en natuurlijk alle kopers bedankt voor hun steun.