Strenge coronamaatregelen, Nederland in lockdown

Ballonhal mag niet worden gebruikt
Het kabinet heeft strenge coronamaatregelen afgekondigd die gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari 2021. Er mag niet binnen worden gesport, de ballonhal gaat dus op slot. Er mag wél buiten worden gespeeld.

Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groepsverband. De jeugdlessen kunnen dus doorgaan, mits de weersomstandigheden het toelaten. Twijfel je of het door gaat, kijk dan op de website en in je mail. Van 21 december tot 3 januari zijn er géén lessen vanwege de kerstvakantie.
Senioren (vanaf 18 jaar) mogen spelen, maar maximaal 2 spelers per baan (alleen enkelspel). Nog niet duidelijk is of seniorenlessen voor 2 personen + trainer door mogen gaan, daarover informeert de KNLTB ons dinsdag.

Neem steeds de hygiënemaatregelen in acht! Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt, houdt 1,5 m afstand en ga na je tennispartij direct naar huis.