Bespeel-/beschikbaarheid buitenbanen

Actuele informatie over bespeelbaarheid buitenbanen vind je in de ClubApp.
Na regenval zijn de banen (korte) tijd niet bespeelbaar. Ook (lichte) vorst vergroot de kans dat er niet op de buitenbanen gespeeld mag worden, zeker niet als sprake is van dooi. In de ClubApp staat steeds de mest actuele informatie over de bespeelbaarheid van de banen. Die mededeling geldt voor iedereen, niemand kan zelf besluiten toch de baan op te gaan!

In de avonduren wordt niet doorlopend op alle banen gespeeld. Om te voorkomen dat het licht onnodig brandt kun je vanaf 1 december de banen 6 en 7 vanaf 17.00 uur niet meer afhangen. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijven de overige banen geopend tot 22.00 uur, op zaterdag/zondag tot 17.00 uur.

Gebruik van de hal is alleen mogelijk na reservering/betaling via 06 4267 3152 of ballonhal@ltc-sgravenzande.nl.