Zomerabonnement 2021

De aanmelding voor het zomerabonnement 2021 is geopend. Klik hier voor het inschrijfformulier. Kosten €75,00. Als zomerlid kun je tot 1 september spelen op maandag t/m donderdag tot 19.00 uur, op vrijdag t/m zondag de hele dag. Een pasfoto bijvoegen bij je inschrijving is verplicht, je ontvangt na je inschrijving bevestiging van de ledenadministratie.
Afhangen kan via de ClubApp, lees hier hoe je die kunt installeren zodra je inschrijving is verwerkt. Op ons park gelden coronamaatregelen. Het paviljoen is gesloten, het toilet is wel te gebruiken. Sporten met 4 personen is toegestaan, houd je aan de 1,5 m afstandsregel en na je tennispartij verlaat je het park. Er mag géén pubiek op het park. Veel tennisplezier!