Contributienota 2020

Het bestuur heeft besloten deze week de contributiefacturen 2020 te verzenden. Vandaag zijn alle leden per mail daarover geïnformeerd.

In de strijd tegen het coronavirus geldt voor sportclubs dat ze gesloten zijn t/m 6 april. Wat daarna gaat gebeuren, weten we nog niet. Wij volgen in onze aanpak het advies van de KNLTB, zij hebben veel overleg met NOC*NSF en VWS om op korte termijn duidelijkheid te krijgen over de exacte betekenis van alle maatregelen voor sportclubs en competities. De kosten die verenigingen maken worden grotendeels gedekt met de contributie van de leden. In sommige gevallen is momenteel sprake van iets lagere kosten, maar ook van minder inkomsten. De KNLTB adviseert ons daarom op dit moment de contributie te innen en lopende afspraken te respecteren. Op een later moment kunnen we inventariseren hoe we hier verder mee om kunnen gaan en hopen we jullie eventueel een vorm van compensatie te bieden. Lees hier alle informatie vanuit de KNLTB in de antwoorden op veel gestelde vragen.

We vertrouwen op jullie begrip in deze uitzonderlijke situatie en houden jullie van alle ontwikkelingen op de hoogte.