Het FOUTE Parktoernooi

Van zondag 1 t/m zondag 8 september a.s. gaat het ‘FOUTE‘ LTC Parktoernooi van start! Het parktoernooi is dit jaar 1 week aangezien de zomervakantie laat valt en de najaarscompetitie al op dinsdag 10 september start. Dit heeft ons doen besluiten om dit jaar geen winnaars- en verliezerspoules te hebben maar per poule een winnaar (zie op www.toernooi.nl het reglement). Dit houdt in dat er echt maar één verhindering mag worden opgegeven. Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben; anders is het in die week niet in te plannen.

Vrijdag 6 september 20.45 uur PUBQUIZ (met aansluitend foute muziek-feestje)
Inschrijven per team (max. 6 deelnemers – hoeven geen lid te zijn, via het inschrijf-formulier in het paviljoen of via parktoernooi@LTC-sgravenzande.nl. Kosten zijn €5,-per persoon. Er worden tot 20.30 uur wedstrijden gespeeld, dus iedereen kan mee doen! Inschrijving sluit woensdag 4 september a.s.

Zondag 8 september v.a. 13.00 uur KINDERMIDDAG / FINALE
Het vertrouwde springkussen staat dan weer klaar voor gebruik en ook Jerry de Clown is weer aanwezig. Tijdens de finale en de prijsuitreiking zal er een DJ of zanger zorgen voor een muzikale omlijsting. De prijsuitreiking zal ± 17.00 uur plaatsvinden.

Jullie doen toch weer gezellig mee? We gaan er een korte maar zeer gezellige week van maken!
Groetjes,
Brigitte, Lizet, Suzanne