Kickoff De Derde Helft / OldStars Tennis druk bezocht

Vrijdagochtend 25 juni waren bijna 50 mensen actief bezig bij de Kickoff van De Derde Helft / OldStars Tennis. Onder de sporters oud-toptennisser Tom Okker, hij liet zien dat hij het tennissen nog lang niet is verleerd! Na de gezamenlijke warming up was er naast Old Stars Tennis ook tafeltennis, jeu de boules, oefeningen met de parachute, sjoelen, tennisvormen met padelrackets. Een greep uit de vele mogelijkheden die De Derde Helft aan 55-plussers elke vrijdagochtend biedt van 9.30-11.30 uur op ons tennispark. Kosten €1,00 per ochtend, incl. koffie/thee voor de start. Interesse? Mail naar info@ltc-sgravenzande.nl of kom vrijdag kijken, je kunt altijd mee doen.

Hans van Nieuwkerk overleden

Afgelopen zaterdag is Hans van Nieuwkerk (83) na een periode van afnemende gezondheid overleden.
Hans was oud-bestuurslid wedstrijdtennis en een zeer gedreven tennisser. We herinneren hem als een aimabele persoon die voor iedereen vriendelijk woord had.
Er is gelegenheid tot condoleren op vrijdag 11 juni van 19.00-19.45 uur in de aula van begraafplaats Beukenhage te ‘s-Gravenzande. De dienst van Woord en Gebed met aansluitend bijzetting in het familiegraf vindt zaterdag in besloten kring plaats.

Zomerabonnement 2021

De aanmelding voor het zomerabonnement 2021 is geopend. Klik hier voor het inschrijfformulier. Kosten €75,00. Als zomerlid kun je tot 1 september spelen op maandag t/m donderdag tot 19.00 uur, op vrijdag t/m zondag de hele dag. Een pasfoto bijvoegen bij je inschrijving is verplicht, je ontvangt na je inschrijving bevestiging van de ledenadministratie.
Afhangen kan via de ClubApp, lees hier hoe je die kunt installeren zodra je inschrijving is verwerkt. Op ons park gelden coronamaatregelen. Het paviljoen is gesloten, het toilet is wel te gebruiken. Sporten met 4 personen is toegestaan, houd je aan de 1,5 m afstandsregel en na je tennispartij verlaat je het park. Er mag géén pubiek op het park. Veel tennisplezier!