Coronamaatregelen verlengd

Uitgelicht

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de maatregelen vanwege het coronavirus die eerder t/m 6 april van kracht waren, zijn verlengd t/m dinsdag 28 april.
Het tennispark blijft dus voorlopig gesloten.
De KNLTB besluit na 21 april over de voortgang van de voorjaarscompetitie.
Kijk op www.knltb.nl voor de laatste informatie van de KNLTB.

Contributienota 2020

Uitgelicht

Het bestuur heeft besloten deze week de contributiefacturen 2020 te verzenden. Vandaag zijn alle leden per mail daarover geïnformeerd.

In de strijd tegen het coronavirus geldt voor sportclubs dat ze gesloten zijn t/m 6 april. Wat daarna gaat gebeuren, weten we nog niet. Wij volgen in onze aanpak het advies van de KNLTB, zij hebben veel overleg met NOC*NSF en VWS om op korte termijn duidelijkheid te krijgen over de exacte betekenis van alle maatregelen voor sportclubs en competities. De kosten die verenigingen maken worden grotendeels gedekt met de contributie van de leden. In sommige gevallen is momenteel sprake van iets lagere kosten, maar ook van minder inkomsten. De KNLTB adviseert ons daarom op dit moment de contributie te innen en lopende afspraken te respecteren. Op een later moment kunnen we inventariseren hoe we hier verder mee om kunnen gaan en hopen we jullie eventueel een vorm van compensatie te bieden. Lees hier alle informatie vanuit de KNLTB in de antwoorden op veel gestelde vragen.

We vertrouwen op jullie begrip in deze uitzonderlijke situatie en houden jullie van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Tennispark gesloten / update

Uitgelicht

Vanwege het coronavirus is het tennispark gesloten voor alle (tennis)activiteiten. De maatregel geldt vooralsnog tot en met maandag 6 april 2020.

Via alle media blijf je op de hoogte van maatregelen die door de overheid zijn c.q. worden opgelegd, wij volgen daarin ook de KNLTB.

Uiterlijk 1 mei zal de KNLTB besluiten of de voorjaarscompetitie begin mei kan starten. Je kunt de laatste update van de KNLTB hier bekijken.