Jeugdtennis in krokusvakantie

In de krokusvakantie proberen we ook de jeugd zo veel mogelijk te laten tennissen. Alle jeugdleden hebben bericht ontvangen over de jeugdlessen en extra wedstrijdlessen, maar er zijn ook TENNISCLINICS voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd:
– DONDERDAG 25 FEBR. 14.00-15.00 uur: leerlingen groep 3-4-5
– VRIJDAG 26 FEBR. 14.00-15.00 uur: leerlingen groep 6-7-8

Aanmelden via info@ltc-sgravenzande.nl, ook zonder aanmelding welkom. Vanwege coronaregels mag er geen publiek op het park.

Onine maaltijden bestellen bij tennispaviljoen

Dankzij een unieke samenwerking tussen Mes Amis en Scrumpy.
Met ingang van woensdag 10 februari 2021 kun je bij het paviljoen van LTC ’s-Gravenzande online maaltijden bestellen en deze laten bezorgen of ophalen. Daartoe is beheerder Jasper van der Zwaan met Mes Amis een samenwerking aangegaan met eetcafé Scrumpy uit Wateringen. Bestellen kan via www.scrumpy.nl
Lees hier de brief die namens beheerder Jasper aan de leden is verstuurd.

ALV uitgesteld

Het bestuur heeft besloten de Algemene Ledenvergadering (ALV) vanwege de geldende coronaregels uit te stellen.
Volgens de Statuten wordt jaarlijks uiterlijk in de maand februari een ALV gehouden waarbij het bestuur verantwoording aflegt over het gevoerde beleid. Conform de spoedwet ALV kan deze vergadering tot 4 maanden worden uitgesteld. Wanneer er binnen die periode nog steeds geen fysieke bijeenkomst kan plaatsvinden, kunnen we de vergadering alsnog digitaal te organiseren. De contributies voor het nieuwe seizoen worden niet gewijzigd; zoals gebruikelijk versturen we in maart de nieuwe contributienota’s.

Meer buitenbanen beschikbaar

Uitgelicht

Je kunt inmiddels weer afhangen op de banen 1-2-6-7-8-9-10. Er is de laatste week veel onderhoud gedaan, maar het duurt na zo’n winterperiode even voordat de banen weer voldoende hard zijn. Daarom na elke speelbeurt de banen goed slepen – het volledige oppervlak tot aan het hekwerk, dus ook naast en achter de baan – is heel belangrijk!

Voorjaarscompetitie vrijdagavond

Opzet vrijdagavond voorjaarscompetitie gewijzigd: om de week spelen
In de laatste najaarscompetitie werden vanwege de 1,5 meterregel op vrijdagavond wedstrijden van één uur gespeeld, waardoor de vele teams toch hun wedstrijden konden spelen. Gebleken is echter dat velen de voorkeur geven aan het spelen van ‘normale’ wedstrijden. De vooruitzichten voor de coronasituatie in het voorjaar zijn reden voor de KNLTB om de opzet voor de vrijdagvond aan te passen: de teams van de vrijdagavondcompetitie gaan hun wedstrijden om de week spelen.
Lees hier de toelichting van de KNLTB en de aangepaste speeldata.
Door deze gewijzigde opzet is er mogelijk nog ruimte voor extra competitieteams op vrijdagavond. Heb je interesse, neem dan per ommegaande contact op met Peter van der Hout (06 5157 5342).