Opbrengst Rabo ClubSupport

De actie Rabo ClubSupport heeft het mooie bedrag van €1.196,16 opgeleverd! Dank aan iedereen die op onze vereniging heeft gestemd en ook dank namens andere verenigingen/organisaties waar stemmen aan zijn gegeven.

Bespeel-/beschikbaarheid buitenbanen

Uitgelicht

Actuele informatie over bespeelbaarheid buitenbanen vind je in de ClubApp.
Komende periode moeten we rekening houden met (lichte) vorst. Dat vergroot de kans dat er niet op de buitenbanen gespeeld mag worden, zeker niet als sprake is van dooi. In de ClubApp vermelden we wanneer de buitenbanen vanwege weersomstandigheden niet bespeelbaar zijn. Die mededeling geldt voor iedereen, niemand kan zelf besluiten toch de baan op te gaan!

Momenteel brandt ’s avonds alle baanverlichting, terwijl er verspreid over het park meerdere banen niet bespeeld worden. Daarom kun je vanaf 1 december de banen 6 en 7 vanaf 17.00 uur niet meer afhangen. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijven de overige banen geopend tot 22.00 uur, op zaterdag/zondag tot 17.00 uur.

Gebruik van de hal is alleen mogelijk na reservering/betaling via 06 4267 3152 of ballonhal@ltc-sgravenzande.nl.

Vanaf 19 november weer dubbelen

Gisteravond is aangekondigd dat vanaf donderdag 19 november de extra coronamaatregelen van 4 november vervallen. Er mag weer door iedereen gedubbeld worden, daarbij geldt wel dat je met dezelfde dubbelpartner speelt en niet onderling gaat wisselen (bijvoorbeeld racketwissel). Groepslessen met 4 personen kunnen ook weer door gaan. Alle andere regels (horeca/kleedlokalen dicht, geen toeschouwers/ouders op park) zijn onveranderd. Vanaf vanavond kun je online weer voor 4 personen een baan reserveren. Kijk op www.knltb.nl voor de volledige info over de coronamaatregelen m.b.t. tennis.

Sporten in coronatijd: word winterlid!

Toch sporten in coronatijd? Tennis kan, dus kom op! Voor €40,00 ben je tot 31 januari 2021 winterlid.
– Zelf online een buitenbaan ‘afhangen’ via de Clubapp *
– Tennissen op maandag-dinsdag-donderdag tot 19.00 uur, op woensdag-vrijdag-zaterdag-zondag de hele dag!
– Incl. lidmaatschap KNLTB.
* Om online af te hangen moet je de Allunited Clubapp installeren. Dat kan als je aanmelding is verwerkt, je krijgt een bevestiging.
Ga hier naar het inschrijfformulier voor het winterlidmaatschap op de lidmaatschapspagina.