Sportclubs weer open

Voor sport in Nederland is vanaf zaterdag 15 januari 2022 weer meer mogelijk.
Dat betekent dat er weer buiten en binnen getennist kan worden.
– Op dit moment zijn de buitenbanen 1-2-6-7 bespeelbaar. De buitenbanen kunnen worden gebruikt mits (de gevolgen van) de weersomstandigheden het mogelijk maken. Met name na (lichte) vorst/dooi is extra onderhoud nodig en dat kan pas starten als de ondergrond volledig vorstvrij is. De onderhoudsploeg doet er alles aan om de banen zoveel mogelijk te laten bespelen. Kijk steeds in de Clubapp voor de actuele situatie over bespeelbaarheid banen.
– De ballonhal is vanaf zondag 16 januari weer open voor huurders en losse verhuur van banen. Voor de ballonhal is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs verplicht, vanaf 13 jaar een mondkapje.
– Kantine is gesloten, toilet is bereikbaar.
– 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.
– Houd je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
We vragen iedereen om zijn/haar medewerking te verlenen, specifiek voor de spelers in de ballonhal om verantwoordelijkheid te nemen voor het coronatoegangsbewijs (CTB). Heb je géén CTB dat groen kleurt, kom dan niet tennissen in de ballonhal!

Ballonhal t/m 14 januari gesloten

Buitentennis (voor 18+ alleen single) op enkele dagdelen mogelijk
Vanwege de strenge coronamaatregelen die t/m 14 januari 2022 gelden, is de ballonhal tot die datum gesloten. Binnen sporten is niet toegestaan, buiten sporten tot 17.00 u mag wel, voor 18+ is alleen single toegestaan. Het park is daarvoor – mits de banen bespeelbaar zijn – vóór Kerstmis geopend op:
– maandag 20 dec van 13.00-17.00 uur
– woensdag 22 dec van 9.30-12.00 uur
– vrijdag 24 dec van 13.00-16.00 uur
De kantine is dicht, toilet en afhangbord zijn bereikbaar.
Van 25 december t/m 2 januari is het park gesloten, openingstijden vanaf 3 januari worden tzt gecommuniceerd.

Afscheid Marco als clubtrainer

Komend weekend hebben we het afscheid van Marco gepland. Op zaterdag 18 dec. voor de seniorleden, op zondag 19 dec. voor de jeugd. Veel mensen geven aan dat ze gezien de actuele coronasituatie liever niet naar bijeenkomsten gaan. Daarom hebben we in overleg met Marco besloten dat zijn afscheid voor de leden wél doorgaat, maar in iets aangepaste vorm. De tijden zijn ingekort en het worden informele bijeenkomsten. Dat betekent dus geen toespraken, geen rijen etc. Het Bestuur zal voorafgaande aan de bijeenkomst op zaterdag Marco namens de leden bedanken voor de ruim 25 jaar dat hij op ons park werkzaam is geweest. Marco is op beide middagen op het park aanwezig, je bent welkom om langs te komen:
– Senioren op zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur;
– Jeugd op zondag tussen 13.00 en 14.00 uur.
We houden ons strikt aan de coronaregels. Vanaf 18 jaar is voor binnen een QR-code (18+) verplicht, vanaf 13 jaar een mondkapje en er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Inschrijven voorjaarscompetitie 2022

Uiterlijk 31 december 2021 kan iedereen inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2022. Informatie over de competitie incl. speeldata vind je op de KNLTB-website

SENIOREN
Alle ‘gebruikelijke’ competitiesoorten worden aangeboden. Voor de vrijdagavond is er een belangrijke wijziging. Gezien de enorme belangstelling wordt er op vrijdagavond om de 2 weken gespeeld; een team heeft daardoor 5 (i.p.v. 7) wedstrijddagen. De afwijkende speeldata voor de vrijdagavond vind je op het inschrijffformulier. Dames- + herenteams spelen op dezelfde avonden, gemengde + 8&9-teams spelen de andere week samen.
Klik hier voor het PDF-inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2022 senioren
Klik hier voor het Word-inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2022 senioren

JEUGD
Jeugdleden ontvangen per mail informatie over de tenniskids resp. juniorencompetitie. Zij moeten per mail aan wedstrijdtennis@ltc-sgravenzande.nl aangeven of ze wél of niet competitie gaan spelen.