Speeltijden jeugd

Speeltijden voor jeugdleden

Maandag, dinsdag en donderdag                     16.00 – 18.00 uur

Woensdagmiddag                                             13.00 – 18.00 uur

Vrijdag                                                               16.00 – 19.00 uur

Zaterdag- en zondagochtend met één ouder    09.00 – 12.00 uur

Ouders moeten uiteraard wel lid zijn van de tennisclub; indien dit niet het geval is, kunnen zij bij de beheerders een introducépas vragen.

In de schoolvakanties mogen jeugdleden iedere dag van 09.00 tot 18.00 uur tennissen.

Speeltijden voor junioren

Junioren hebben dezelfde speelrechten als de senioren, met uitzondering van maandag- en donderdagavond. De junioren die in de zaterdag- of zondagcompetitie spelen, hebben wel speelrechten op donderdagavond. Wanneer de jeugd speelt van 16.00 tot 18.00 uur zijn er 2 banen beschikbaar voor junioren en senioren.

Beperkte speelmogelijkheden tijdens competitieweekenden en toernooien

Tijdens de competitie (in voorjaar van 6 april t/m 2 juni, in herfst 14 september-2 november) zijn de speelmogelijkheden in het weekend uiterst beperkt. Doorgaans zijn op zondagmiddag rond 16.00 uur al veel competitiewedstrijden voorbij, waardoor er meerdere banen voor ‘vrij’ spelen beschikbaar zijn.

Ook tijdens toernooien (Open Toernooi Senioren in week 26, Jeugdranglijsttoernooi-Open Jeugd Toernooi in week 28, Parktoernooi senioren in september en Jeugdclubkampioen­schappen in juni) zijn minder banen voor ‘vrij’ spelen beschikbaar.

Jeugdevenementen

De evenementen voor de jeugd staan onder leiding van de Jeugdcommissie. Bij de organisatie van evenementen is hulp van ouders nodig. Een groep jeugdige leden (van 16-21 jaar) actief onder de naam Be Next, verzorgt ook activiteiten voor jeugd- en juniorleden.

Informatie over de verschillende evenementen is altijd te vinden op de website en op het jeugdbord in het Tennispaviljoen. Kinderen ontvangen op de trainingen of per email uitnodigingen om aan evenementen deel te nemen. Voor vragen over evenementen kun je terecht bij de Jeugdcommissie (jeugdcommissie@ltc-sgravenzande.nl).

Binnen onze vereniging worden alle taken inzake bestuur en activiteiten uitgevoerd door vrijwilligers. (Nieuwe) vrijwilligers zijn onmisbaar!! Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij de jeugd van onze vereniging, meld je dan nu aan via jeugdcommissie@ltc-sgravenzande.nl.