Starten met tennis

Kennis maken met tennis bij LTC ‘s-Gravenzande?

Kinderen van 5 t/m 17 jaar die kennis willen maken met tennis, kunnen kennismakingslid worden. Dat betekent dat je elke week groepstennisles van 50 minuten volgt (behalve in schoolvakanties) en natuurlijk heel leuk als je mee doet aan andere jeugdactiviteiten. Een eigen racket heb je nog niet nodig, daarvoor zorgt de trainer.

De tennislessen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na school vanaf ca. 15.30 uur, op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Bij inschrijven kun je je voorkeur aangeven voor de lesdag, bij de indeling houden we daar (naast leeftijd en niveau) zo veel mogelijk rekening mee. Als indelen op de gewenste dagen niet lukt, nemen we contact met je op.

Het tennisseizoen loopt van maart tot maart. Een kennismakingslidmaatschap duurt 6 maanden en kost €20,00 per maand. Daarna kun je nog voor de rest van het seizoen verlengen (€20,00 per maand).

Aanmelden kan via DIT FORMULIER, kies voor PAKKET KENNISMAKINGSLIDMAATSCHAP en voeg een PASFOTO bij. 

De lessen voor seizoen 2019 starten maandag 25 maart. Je ontvangt ca. 20 maart per mail bericht over dag en tijd van je tennisles.

Heb je vragen, mail naar de jeugdcommissie@ltc-sgravenzande.nl.