Vacatures

Binnen een vereniging als LTC ‘s-Gravenzande is altijd ruimte voor enthousiaste leden die hun steentje bij willen dragen om onze club draaiende te houden. Hieronder ziet u een overzicht van de beschikbare functies/taken. U kunt contact opnemen met  voorzitter Aldo Westhoff of bij de genoemde contactpersonen.


Uitbreiding Sponsor Commissie gezocht

Wij zijn op zoek naar een enthousiast lid van LTC ’s-Gravenzande die het leuk vindt om in de Sponsor Commissie plaats te nemen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een netwerk in de Westlandse ondernemers wereld.

De Sponsor Commissie heeft het volgende takenpakket:

  • actief benaderen van potentiële sponsoren;
  • onderhouden van de relatie met de bestaande sponsoren;
  • zorgen voor de juiste uitingen van sponsoren (paviljoen, site, etc…)
  • organiseren van sponsorbijeenkomsten;
  • actieve rol tijdens de sponsorvergaderingen (gemiddeld 6x per jaar)

De inkomsten van LTC ’s-Gravenzande lopen de afgelopen jaren terug. Dit wordt onder andere veroorzaakt door het teruglopend aantal leden, maar ook door minder sponsorinkomsten. Een sterke en actieve Sponsor Commissie is dan ook een must voor onze vereniging. Daarom zijn we op zoek naar iemand die in deze lastige tijden de uitdaging ziet om ondernemers op een creatieve manier te enthousiasmeren om LTC ’s-Gravenzande te sponsoren.

Ben jij die persoon? Meld je dan aan via een mail naar bestuur@ltc-sgravenzande.nl of de bij de voorzitter van de Sponsorcommissie Peter van der Hout.


Uitbreiding Jeugdcommissie

Voor uitbreiding van de Jeugdcommissie zoeken we vooral ouders die actief betrokken zijn bij een of meer activiteiten die er voor de jeugd worden georganiseerd. Het gaat dan o.a. om voorjaarscompetitie, najaarscompetitie, World Tour, diverse toernooien, Westlandse Jeugd Tennisavonden, Ouder en Kind Toernooi. De jeugdactiviteitencommissie, bestaande uit junioren en jonge senioren, is actief bij diverse activiteiten maar de eindverantwoordelijkheid ligt bij de Jeugdcommissie.


Competitieleider

Er spelen ruim 50 teams (senioren en junioren) in de voorjaarscompetitie, verdeeld over dinsdag, donderdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Daarnaast ook nog de herfstcompetitie. Wie zorgt er samen met de competitieleider voor dat voor de start van de competitie alle deelnemers goed geïnformeerd worden en tijdens de competitiedagen de wedstrijden volgens schema kunnen verlopen?


De functie coördinator wedstrijdtennis is een afwisselende functie waarin u contact heeft met de tennisschool en de selectie over de training en ontwikkeling van de spelers en speelsters. Ook het samenstellen van competitieteams op prestatief niveau hoort hierbij. Wij zoeken iemand die affiniteit met wedstrijdtennis heeft om deze uitdagende functie op te pakken.