Racketwissel

Woensdagmorgen gezellige racketwissel!

Ook het komende seizoen is er weer op iedere woensdagmorgen de gezellige dames en heren racketwissel. Ontvangst is om 8.45 uur waarbij je wordt ontvangen en je kaartje wordt ingedeeld, zodat je dan om  9.00 uur op de banen te keer kan gaan om vitaminen, beweging, gezelligheid op te doen.  Om 10.30 uur stoppen we even op de banen om gezamenlijk koffie te drinken, allerlei zaken te bespreken en natuurlijk de “social talk”.

Daarna wordt er voor de liefhebbers nog een derde potje tennis ingedeeld tot ongeveer 11.30 uur, wat meestal wordt afgesloten met een drankje. De indeling is bij toerbeurt in de vertrouwde handen van Leny Admiraal, Riet Blok en Cees Heine.

Kom ook en doe mee, met je sportiviteit en je gezelligheid!

Woensdagavond 19.00 – 22.00 uur

Op woensdagavond is er een racketwissel voor elk tennisniveau. Elke week deelt een indeler de banen in, op verzoek kan er rekening worden gehouden met voorkeuren. Mensen leren kennen, tennismaatjes vinden en gewoon een lekker balletje slaan, daar staat de racketwissel garant voor!

Het schema met datums van de racketwissel vind je hier.

Voor de woensdagavond hebben we als bestuur een aantal regels opgesteld waarin te lezen is hoe de racketwissel werkt en welke banen er beschikbaar zijn.