Realisatie ballonhal op tennispark

In ons vorige bericht konden we melden dat de Onderzoekscommissie het realiseren van een ballonhal vóór komend winterseizoen haalbaar vond. Nu zijn we weer een stukje verder want zowel het Bestuur van LTC ’s-Gravenzande als de Stichting Beheer Tennispark ’s-Gravenzande (SBT) hebben besloten het advies van de commissie over te nemen en er alles aan te doen om vóór 1 oktober a.s. een ballonhal op ons park te realiseren. Er zijn nog veel dingen uit te zoeken, de tijd is kort en we hebben niet alles in de hand maar met de hulp van de Onderzoekscommissie zullen Bestuur en SBT zich gezamenlijk inzetten om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.
Natuurlijk zullen we de leden ook informeren, daarom schrijven we binnenkort een extra ledenvergadering uit.

Bestuur LTC ‘s-Gravenzande