Update situatie rondom hal RPC

Afgelopen weken hebben we mogelijkheden bekeken voor een oplossing nu tennishal RPC komende winter niet meer beschikbaar is.
Op verzoek van het Bestuur is een Commissie gestart met een haalbaarheids-onderzoek voor het plaatsen van een tennishal op ons tennispark. De Commissie bestaat uit de LTC-leden Remmert Keizer (voorzitter), Jan van der Hout (secretaris), Raymond Verkade, Frans van Alphen, Peter van der Hout, Karl Schwagermann en Aldo Westhoff. De Commissie brengt binnen 3-4 weken advies uit aan het Bestuur.
We begrijpen dat leden die vele jaren lang gebruik hebben gemaakt van tennishal RPC ook volgend winterseizoen overdekt willen tennissen. Maar ben je op zoek naar een andere tennisaccommodatie, neem dan vooralsnog een optie!
We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bestuur LTC ‘s-Gravenzande