Inschrijven voorjaarscompetitie 2019

De najaarscompetite 2018 is net afgelopen en dat betekent dat de inschrijving voor de voorjaarscompetitie alweer is geopend. Dus willen jullie volgend jaar vanaf 6 april t/m 2 juni de strijd aangaan namens LTC ’s-Gravenzande, lees dan onderstaand stukje goed door! Zoals al aangegeven in de laatste Nieuwsbrief, vind je hier ook het definitieve inschrijfformulier.

De KNLTB heeft ons afgelopen weken geïnformeerd over de wijzigingen die zijn aangebracht in de competitie. De regio-en districtscompetitie (dinsdag en donderdag) gaat op de schop. Alles wordt opnieuw ingedeeld, alle ‘rechten’ op indeling in een bepaalde speelklasse vervallen. Teams worden ingedeeld op basis van hun speelsterkte. Het is dus ook niet meer vanzelf-sprekend welke klasse voor welke speelsterkte geschikt is. Voor de landelijke competitie geldt dit niet.

Er zijn ook enkele nieuwe competitievormen beschikbaar. Op zaterdag en zondag is dat de dubbelcompetitie, waarbij je als team 4 alléén 4 dubbels speelt. Spelen in de 8&9-competitie – speciaal voor beginnende tennissers – kan nu ook op zondagmiddag!
Mogelijk heb je al bij de competitieleider Peter van der Hout aangegeven dat je in de voorjaarscompetitie wilt spelen. Zeker door alle wijzigingen vragen we iedereen goed te kijken welke mogelijkheden er zijn, en het Inschrijfformulier voorjaar 2019 senioren volledig ingevuld (mét alle namen!) in te leveren in de rode brievenbus of te mailen aan pmvdhout@gmail.com. Pas na inlevering van je volledig ingevulde formulier is je inschrijving definitief!
Je kunt inschrijven tot uiterlijk 9 december a.s. Te laat inschrijven betekent dat de kans heel klein is dat je nog mee kan doen, want vol=vol!

Peter van der Hout, competitieleider