Inschrijven ballonhal


De inschrijving voor de ballonhal is gestart. Alle inschrijvingen die we tot 1 augustus ontvangen verwerken we in een bezettingsschema. Reserveren kan tot 1 augustus 2019 alléén door het ingevulde inschrijfformulier vóór 1 augustus te mailen aan ballonhal@ltc-sgravenzande.nl. Gebruik ook voor vragen dit emailadres.

  • Zowel leden als niet-leden kunnen banen huren; leden hebben daarbij voorrang op niet-leden.
  • Vermeld op het formulier het aantal banen dat je wilt reserveren, en noteer 1, 2 en 3 voor resp. je 1e, 2e en 3e keuze.
  • Verhuurprijzen vind je op het inschrijfformulier.
  • De huidige verhuurprijzen gelden voor de periode van half oktober tot half maart 2019 (= 22 weken). Wanneer de hal in 2019 pas later speelklaar is, worden prijzen naar rato verrekend.
  • Tussen 1 en 9 augustus worden de inschrijvingen verwerkt en eventuele dubbelingen in overleg met betrokkenen opgelost. Zo nodig wordt er geloot.
  • Vanaf 10 augustus 2019 staat het bezettingsschema op deze website en kun je inschrijven op beschikbare banen.
  • Gebruikers lopend seizoen hebben eerste keuze voor gebruik van banen op dezelfde tijd in volgend seizoen.

Klik hier voor het inschrijfformulier ballonhal.

Lunchtoernooi senioren

Dinsdag 6 augustus organiseert Willem Timmers weer een lunchtoernooi. Aanvang 10.00 uur, einde ca. 15.30 uur. Kosten (inclusief koffie, uitgebreide lunch én leuke prijzen) €15,00 per persoon. Inschrijven op de lijst in het paviljoen of telefonisch via 0174 413284.

Het FOUTE Parktoernooi

Van zondag 1 t/m zondag 8 september a.s. gaat het ‘FOUTE‘ LTC Parktoernooi van start! Het parktoernooi is dit jaar 1 week aangezien de zomervakantie laat valt en de najaarscompetitie al op dinsdag 10 september start. Dit heeft ons doen besluiten om dit jaar geen winnaars- en verliezerspoules te hebben maar dat er per poule een winnaar is (zie op www.toernooi.nl het reglement) wat inhoudt dat er echt maar één verhindering mag worden opgegeven. Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben; anders is het in die week niet in te plannen.

Vrijdag 6 september 20.45 uur  PUBQUIZ (met aansluitend foute muziek-feestje)
Inschrijven per team (max. 6 deelnemers – hoeven geen lid te zijn, via het inschrijf-formulier in het paviljoen of via parktoernooi@LTC-sgravenzande.nl. Kosten zijn €5,- per persoon. Er worden tot 20.30 uur wedstrijden gespeeld, dus iedereen kan mee doen! Inschrijving sluit woensdag 4 september a.s.

Zondag 8 september v.a. 13.00 uur KINDERMIDDAG / FINALE
Het vertrouwde springkussen staat dan weer klaar voor gebruik en ook Jerry de Clown is weer aanwezig. Tijdens de finale en de prijsuitreiking zal er een DJ of zanger zorgen voor een muzikale omlijsting. De prijsuitreiking zal ± 17.00 uur plaatsvinden.

Jullie doen toch weer gezellig mee? We gaan er een korte maar zeer gezellige week van maken!
Groetjes,
Brigitte, Lizet, Suzanne

Jeugdclubkampioenen 2019

Bijna 60  jeugdleden van LTC ’s-Gravenzande streden in de verschillende leeftijds-categorieën om het Jeugdclubkampioenschap 2019. Zowel in het enkel- als dubbelspel waren er prijzen te winnen en veel deelnemers konden een beker of medaille in ontvangst nemen. Noor van Nieuwkerk werd bij de meisjes Jeugdclubkampioen zowel bij de meisjes t/m 14 jaar als bij de meisjes t/m 17 jaar! De overige Jeugdclubkampioenen waren Auke de Haan (categorie oranje), Wessel Epema (categorie groen), Daniël van den Bos (jongens t/m 14 jaar) en Jonathan Bakker (jongens t/m 17 jaar). Allemaal nogmaals gefeliciteerd!

Realisatie ballonhal op tennispark

In ons vorige bericht konden we melden dat de Onderzoekscommissie het realiseren van een ballonhal vóór komend winterseizoen haalbaar vond. Nu zijn we weer een stukje verder want zowel het Bestuur van LTC ’s-Gravenzande als de Stichting Beheer Tennispark ’s-Gravenzande (SBT) hebben besloten het advies van de commissie over te nemen en er alles aan te doen om vóór 1 oktober a.s. een ballonhal op ons park te realiseren. Er zijn nog veel dingen uit te zoeken, de tijd is kort en we hebben niet alles in de hand maar met de hulp van de Onderzoekscommissie zullen Bestuur en SBT zich gezamenlijk inzetten om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.
Natuurlijk zullen we de leden ook informeren, daarom schrijven we binnenkort een extra ledenvergadering uit.

Bestuur LTC ‘s-Gravenzande