Voortgang, plaatsen en beschikbaarheid ballonhal

Uitgelicht

De voorbereidende werkzaamheden voor de ballonhal zijn inmiddels uitgevoerd of in planning, op VRIJDAG 1 NOVEMBER wordt de hal geplaatst! Daarvoor zijn tenminste 30 vrijwilligers nodig, die onder leiding van Poly-Ned (de leverancier van de hal) de hal gaan opbouwen. Het plaatsen zal de gehele dag in beslag nemen. We vragen iedereen die op 1 november de hele dag of een dagdeel beschikbaar is en kan komen helpen, zich z.s.m. te melden bij Peter van der Hout (tel. 06 5157 5342). Peter informeert jullie dan per app over het tijdstip waarop je op het park wordt verwacht.

Na de plaatsing is er nog wat tijd nodig om de hal in te richten, vooralsnog is de ballonhal VANAF MAANDAG 4 NOVEMBER beschikbaar! De hal kan gebruikt worden t/m zondag 29 maart 2020.

Wil je ook tennissen in de ballonhal?
Reserveer dan via ballonhal@ltc-sgravenzande.nl. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Reserveren kan voor het hele seizoen, maar ook voor losse uren. Zaterdagavond op aanvraag. Kijk hier voor beschikbare uren en verhuurprijzen.

Mosseltoernooi 27 oktober

Zondag 27 oktober is het weer tijd voor mosselen (of saté) eten, en natuurlijk eerst nog even een potje tennis voor de liefhebbers. Aanvang van het toernooi 14.00 uur, kosten €20,00 p.p. inclusief koffie bij aankomst.

Inschrijven op de lijst in het paviljoen of bel naar Willem 06 28881487.

.

Grote Clubactie 2019 is gestart!

Uitgelicht

Al jarenlang verkoopt Peter van der Hout héél veel loten voor de Grote Clubactie. De geweldige opbrengst is voor onze vereniging onmisbaar.
Doe mee, en koop de komende periode een of meer loten of misschien zelfs een SUPERLOT!
Alvast – namens Peter – bedankt!