Senioren Parktoernooi 2018

Van 27 augustus t/m 7 september a.s. gaat het oh zo gezellige Parktoernooi weer van start. Wij gaan er van uit dat jullie allemaal weer gezellig mee doen.
Inschrijven kan via www.toernooi.nl

Tijdens het toernooi worden zoals altijd verschillende activiteiten georganiseerd. Hieronder een overzicht:
– donderdag 30 augustus: PUBQUIZ. Inschrijven per team (maximaal 6 deelnemers – hoeven niet allemaal lid te zijn van LTC) voor € 10,00 per team. Meld je aan via parktoernooi@ltc-sgravenzande.nl
– zondag 2 september: KINDERMIDDAG met Jerry (goochelaar), het springkussen en Brenda (voor de schmink)
– vrijdag 7 september: FEEST- en FINALE AVOND: op vrijdag worden de finales gespeeld en zal rond 21.30 uur de prijsuitreiking zijn. Entertainment wordt verzorgd door DJ Rob Vermeer.

Wij hebben er zin in.

Suzanne, Lizet en Brigitte

Taart voor ‘de werkgroep LTC’

Vanochtend zijn de mannen van ‘de werkgroep LTC’ verrast met de vrijwlligerstaart. Namens het bestuur overhandigde Gerard Bauman de taart en bedankte de mannen voor hun wekelijkse werkzaamheden. Dankzij hun enorme inzet ziet ons park er fantastisch uit. Helemaal TOP mannen!!

 

LTC-lid Gerrit den Uil overleden

Afgelopen vrijdag is ons lid Gerrit den Uil op 77-jarige leeftijd overleden.
De afscheidsplechtigheid vindt plaats op donderdag 14 juni om 17.00 uur in de aula van crematorium Eikelenburg te Rijswijk.
We wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

Junioren 1 kampioen

Gisteren is het 1e mix-team junioren ongeslagen kampioen geworden in de landelijke  voorjaarscompetitie! Gefeliciteerd Sem-Jan, Demi, Indy, Floor, Levi, Jort en Yannick!