Bingo-avond 25 maart

Kom je ook woensdag 25 maart naar paviljoen Mes Amis bij LTC ‘s-Gravenzande? Er is een gezellige bingo-avond speciaal voor Westlandse vrouwen, hele mooie prijzen te winnen! Boekje €25,00 incl. extra lootje. Aanvang 20.00 uur; info of reserveren via 06-40282467.

Algemene ledenvergadering

Op woensdag 26 februari a.s. vindt de Algemene Ledenvergadering 2019 (ALV) plaats in het tennispaviljoen op het Schwagermann Tennispark. Aanvang van de vergadering is 20.15 uur. Alle leden ontvangen een uitnodiging per mail.

Lees hier de agenda en jaarverslagen van secretaris, wedstrijdtennis, jeugdzaken en overige activiteiten. De financiële jaaroverzichten 2019 van zowel de vereniging als van de Stichting Beheer Tennispark liggen een half uur vóór aanvang van de vergadering ter inzage in het paviljoen.

In het kader van sociale veiligheid gaat de heer W. Kamermans, lid van onze vereniging, de taak van vertrouwenscontactpersoon op zich nemen. Hij geeft in de ALV een presentatie over de rol van de vertrouwenscontactpersoon.

Training Wit-Rusland in ballonhal

TRAINING FED CUP TEAM UIT WIT RUSLAND IN DE BALLONHAL
Deze week was er vanuit de KNLTB een onverwachte vraag. Het Fed Cup team van Wit Rusland wilde vanwege de gravel-ondergrond graag bij ons komen trainen. De tegenstanders van het Nederlandse team met Westlanders Kiki Bertens en Aranxa Rus hebben alle dagen een aantal uren in onze nieuwe ballonhal getraind.
Het was mooi om te horen dat ze heel tevreden waren over de hal en de kwaliteit van de banen. Een grote pluim voor Peter van der Hout die veel werk had gedaan bij het gereedmaken van de banen.
Als dank kregen we een aantal kaarten voor de Fed Cup ontmoeting voor a.s vrijdag. Deze kaarten gaan naar een paar jeugdleden. Binnenkort horen we hoe ze het hebben gevonden.

Voorjaarscompetitie 2020 jeugd en senioren

Junioren (geel) en tenniskids (rood-oranje-groen)
Tot de kerstvakantie kun je inschrijven voor de jeugd voorjaarscompetitie 2020. Je ontvangt bij de tennisles van de trainer een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de KIA-tenniskidscompetitie (rood-oranje-groen) of juniorencompetitie (geel). Ingevulde briefjes graag tijdig in de rode brievenbus in het paviljoen. Kijk ook voor meer informatie op www.KNLTB.nl over de KIA-tenniskidscompetitie resp. juniorencompetitie.

Senioren
Wil je in het voorjaar 2020 competitie spelen bij de senioren, vul dan dit inschrijfformulier in en zorg dat het uiterlijk 5 januari 2020 is ingeleverd bij Peter van der Hout (of in de rode brievenbus).