Bezettingsschema ballonhal

De inschrijvingen voor gebruik van de ballonhal seizoen 2019-2020 die we tot
1 augustus hadden ontvangen, zijn verwerkt in een bezettingsschema ballonhal. Je kunt vanaf nu inschrijven op vrije uren/banen. Inschrijven is mogelijk voor leden en niet-leden, en kan alleen per mail aan ballonhal@ltc-sgravenzande.nl.
Het streven is dat de ballonhal vanaf half oktober beschikbaar is, we informeren jullie over de definitieve startdatum.
Klik hier voor het bezettingsschema incl. informatie over verhuurprijzen voor totale winterperiode (22 weken), losse uren en periode van minimaal 10 weken.

LTC-lid Ria Kok overleden

Vandaag bereikte ons het bericht dat afgelopen nacht LTC-lid Ria Kok is overleden. Ria was 64 jaar. We wensen haar man, kinderen en verdere familie veel sterkte met dit verlies.

Jeugdclubkampioenen 2019

Bijna 60  jeugdleden van LTC ’s-Gravenzande streden in de verschillende leeftijds-categorieën om het Jeugdclubkampioenschap 2019. Zowel in het enkel- als dubbelspel waren er prijzen te winnen en veel deelnemers konden een beker of medaille in ontvangst nemen. Noor van Nieuwkerk werd bij de meisjes Jeugdclubkampioen zowel bij de meisjes t/m 14 jaar als bij de meisjes t/m 17 jaar! De overige Jeugdclubkampioenen waren Auke de Haan (categorie oranje), Wessel Epema (categorie groen), Daniël van den Bos (jongens t/m 14 jaar) en Jonathan Bakker (jongens t/m 17 jaar). Allemaal nogmaals gefeliciteerd!

Zomerabonnement 2019

Gedurende de zomermaanden 2019 kunnen niet-leden weer gebruik maken van een zomerabonnement. De kosten bedragen €50,00 (+€10,00 borg voor tennispas), je kunt tennissen binnen de reguliere cq. beschikbare openingstijden van dinsdag 11 juni (na Pinksterweekend) t/m zaterdag 31 augustus 2019. Aanmelden via dit formulier.