Inschrijven voorjaarscompetitie 2019

De najaarscompetite 2018 is net afgelopen en dat betekent dat de inschrijving voor de voorjaarscompetitie alweer is geopend. Dus willen jullie volgend jaar vanaf 6 april t/m 2 juni de strijd aangaan namens LTC ’s-Gravenzande, lees dan onderstaand stukje goed door! Zoals al aangegeven in de laatste Nieuwsbrief, vind je hier ook het definitieve inschrijfformulier. Lees verder

Taart voor ‘de werkgroep LTC’

Vanochtend zijn de mannen van ‘de werkgroep LTC’ verrast met de vrijwlligerstaart. Namens het bestuur overhandigde Gerard Bauman de taart en bedankte de mannen voor hun wekelijkse werkzaamheden. Dankzij hun enorme inzet ziet ons park er fantastisch uit. Helemaal TOP mannen!!

LTC-lid Gerrit den Uil overleden

Afgelopen vrijdag is ons lid Gerrit den Uil op 77-jarige leeftijd overleden.
De afscheidsplechtigheid vindt plaats op donderdag 14 juni om 17.00 uur in de aula van crematorium Eikelenburg te Rijswijk.
We wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

Junioren 1 kampioen

Gisteren is het 1e mix-team junioren ongeslagen kampioen geworden in de landelijke  voorjaarscompetitie! Gefeliciteerd Sem-Jan, Demi, Indy, Floor, Levi, Jort en Yannick!