Jeugdclubkampioenen 2019

Bijna 60  jeugdleden van LTC ’s-Gravenzande streden in de verschillende leeftijds-categorieën om het Jeugdclubkampioenschap 2019. Zowel in het enkel- als dubbelspel waren er prijzen te winnen en veel deelnemers konden een beker of medaille in ontvangst nemen. Noor van Nieuwkerk werd bij de meisjes Jeugdclubkampioen zowel bij de meisjes t/m 14 jaar als bij de meisjes t/m 17 jaar! De overige Jeugdclubkampioenen waren Auke de Haan (categorie oranje), Wessel Epema (categorie groen), Daniël van den Bos (jongens t/m 14 jaar) en Jonathan Bakker (jongens t/m 17 jaar). Allemaal nogmaals gefeliciteerd!

Open Jeugdtoernooi 2019

Van 6 t/m 13 juli organiseren we op ons park het Open Jeugdtoernooi voor kinderen die in groen en geel spelen. De wedstrijden zijn in het weekend, op woensdagmiddag en op andere dagen vanaf 16.00 uur.

Op woensdagmiddag 10 juli van 14.00-16.00 uur is er voor de kinderen die met de rode of groene bal spelen het Rood en Oranje Event.

Inschrijven voor beide toernooien via mijnknltb.toernooi.nl. Deadline 28 juni (groen/geel) resp. 6 juli (rood/oranje).

Brothers Open 2019: I love Westland

De tenniscompetitie is voorbij, de toernooien staan weer voor de deur staan. LTC ’s-Gravenzande organiseert ‘de Brothers Open 2019’ van 22 t/m 30 juni. Jasper van der Wel en Arina Kettenis versterken dit jaar de toernooiorganisatie. Het thema van 2019 is ‘I love Westland’. Uiteraard is het geen toernooi voor alleen maar Westlanders, iedereen is welkom. En er is nóg een extra reden om mee te doen: onder alle deelnemers verloten we een rondvlucht boven het Westland.

Vraag je maatje en schrijf in! Zoek je nog een partner? Geen probleem, vink de optie aan en wij zoeken een passende partner voor je. En singelen kan natuurlijk ook. Inschrijven via: www.toernooi.nl

Realisatie ballonhal op tennispark

In ons vorige bericht konden we melden dat de Onderzoekscommissie het realiseren van een ballonhal vóór komend winterseizoen haalbaar vond. Nu zijn we weer een stukje verder want zowel het Bestuur van LTC ’s-Gravenzande als de Stichting Beheer Tennispark ’s-Gravenzande (SBT) hebben besloten het advies van de commissie over te nemen en er alles aan te doen om vóór 1 oktober a.s. een ballonhal op ons park te realiseren. Er zijn nog veel dingen uit te zoeken, de tijd is kort en we hebben niet alles in de hand maar met de hulp van de Onderzoekscommissie zullen Bestuur en SBT zich gezamenlijk inzetten om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.
Natuurlijk zullen we de leden ook informeren, daarom schrijven we binnenkort een extra ledenvergadering uit.

Bestuur LTC ‘s-Gravenzande