Wintercompetitie

Vanaf maandag 22 oktober start de BICTgroep Wintercompetitie. Net als vorig jaar spelen we 7 weken een competitieronde. De wedstrijden duren een uur. Nieuw is dat we ook op zaterdagmiddag zo’n zelfde competitie gaan starten. Enthousiast en wil je je opgeven, mail dan naar wintercompetitieltc@gmail.com en geef aan of je op maandag en/of zaterdag wil meedoen. Maximaal twee verhinderingen en om de kosten te dekken vragen we € 2,00 inschrijfgeld per onderdeel. Voor meer informatie zie de poster hierboven.

Rabo Clubkascampagne

De Rabo Clubkascampagne (bestemd voor leden die lid zijn van Rabobank Westland) is gestart. Stemmen voor LTC ‘s-Gravenzande is mogelijk, t/m 15 oktober. Met de brief die je thuis hebt ontvangen van de Rabobank kun je vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op LTC ‘s-Gravenzande. Graag de andere stemmen geven aan de Zonnebloem en Jeu de Boules ‘s-Gravenboules. Stemmen kan via de website van de Rabobank: www.raboportaal.nl/westland/clubkas-campagne. Alvast bedankt voor jouw stem. Met het opgehaalde geld financieren we leuke activiteiten voor de jeugd.

Klaverjassen bij LTC ‘s-Gravenzande

Op 1 december j.l. hebben we genoten van de eerste editie van de LTC-klaverjasavond.
Naar aanleiding van de vele enthousiaste reacties hebben we besloten op de tweede editie te organiseren op:

VRIJDAG 16 FEBRUARI

– Aanwezig: 19.30
– Voor 9 februari inschrijven via een mail naar: fransarja@caiway.nl
– Inschrijven als koppel
– Individueel inschrijven kan ook, kijken wij of we jou kunnen “koppelen”
– Inschrijfgeld € 5, = p.p. (te voldoen op de avond zelf)
– Verplicht gaan
– We kaarten op “z’n Rotterdams”
– We kaarten niet met het mes op tafel
– We spelen drie ronden van 16 potjes, iedere ronde speel je tegen een ander koppel

Voorjaarscompetitie senioren 2018

Voor de teams die zich nog niet hebben aangemeld voor de voorjaarscompetie 2018, dit kan nog t/m 31 december 2017.

Vul het inschrijfformulier dat op de site staat in en mail het naar pmvdhout@gmail.com.

Voor vragenof opmerkingen kun je terecht bij Peter van der Hout telefoonnummer 06-51575342.