Brothers Open 2018

De tenniscompetitie is afgelopen en daarmee is het automatisch weer tijd voor de Open Toernooien in de regio. De organisatie van het Open Toernooi bij LTC ’s-Gravenzande is in volle gang.Van zaterdag 23 juni t/m 1 juli staat het Schwagermann tennispark weer in het teken van sportiviteit op de baan en veel gezelligheid ernaast. Dat is waar het om draait tijdens het toernooi. ‘Daarom zorgen we ook dit jaar weer voor een leuk programma voor alle leeftijden.’ De toernooi crew bestaat dit jaar uit: Dionne Zwinkels, Matthia Bandel, Lennard Segers, Mariska Bouwhuis, Maxime Vermolen, Stephan Schoemaker en Ilse de Ruijt.  

Inschrijven kan in de categorieën 2 t/m 9. Het is nu mogelijk om in te schrijven voor het Open Toernooi via www.toernooi.nl. Vraag dus snel je dubbel of mix partner en schrijf je in vóór 17 juni.

Naast het tennis valt er voldoende te beleven. Gedurende de week zullen er uiteraard weer diverse activiteiten rondom het tennis worden georganiseerd. Er is voor ieder wat wils. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Op vrijdagavond 29 juli gaat het dak eraf met DJ Tune dus zorg dat je er bij bent!

Kennismakingslidmaatschap en lessen

Kennismakingslidmaatschap jeugd 2018

Jeugdigen van 5 t/m 17 jaar (geboren 2001 of later) die nooit eerder lid zijn geweest van LTC ‘s-Gravenzande, kunnen kennismakingslid 2017 worden. Het kennismakingslidmaatschap 2017 kost €60,00. Meer informatie.

Digitaal inschrijven voor zomerlessen jeugd 2018

Kinderen die lid zijn van LTC ’s-Gravenzande kunnen via het digitale formulier inschrijven voor de zomerlessen 2018. Inschrijven kan tot uiterlijk 6 maart 2017, de lessen beginnen op maandag 26 maart. Lees meer informatie en vul het inschrijfformulier in.